Veckans blogg – Länka med Kärlek

Länka med kärlek – En feelgood grupp

Kamilla och jag har sedan mer än ett år tillbaka skapat facebookgruppen Länka med kärlek (LMK). Vi hittar på nya roliga inslag på den hela tiden & försöker skapa en feel good grupp som vi tycker ska kännas direkt då man är in hos oss. I dec hade vi en adventskalender i gruppen som vi döpte till julklappssäcken. Det var mycket, svett, tårar och slit för att rå det i hamn. Det var tillslut en full kalender med massa vinster. Musten gick ur oss lite efter det och vi anser nu att Länka Med Kärlek måste peppas upp lite igen. Därför kommer vi ha lite nya inslag i gruppen igen, men vi säger inte var och när utan det blir lite överraskningar då och då i veckorna.

VILL DU OCKSÅ GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP LÄNKA MED KÄRLEK
DÄR DET STÄNDIGT HÄNDER NÅGOT NYTT

SNART TÄVLING PÅ G

Igår hade vi i admin en tråd där man fick rösta fram en VECKANS BLOGG och då röstades det på fler medlemmars fina bloggar. När kvällen var slut så valde vi i admin ut en av bloggarna och denna gången fick SANNA äran och bli veckans bloggare.

Sannaevelyne

Sanna är en varm person som vi klassar som en ”feel good bloggare”. När jag började följa Sanna så fastnade jag direkt för hennes foton. Sanna reser mycket och hon har många fina bilder från sina resor. När man besöker en blogg ska man känna att man vill gå tillbaka till den bloggen för att läsa nytt inlägg, det ska väcka ens intresse. Det tycker jag att hon lyckas med.

DÄRFÖR HINTAR VI TILL ETT BESÖK PÅ HENNES BLOGG

5 reaktioner till “Veckans blogg – Länka med Kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s