Lämna Sverige för Australien

Ytterligare en dag i nån form av krantän

Bellis hostar och snorar fortsatt, men hon är pigg och glad. Idag var jag tvungen att gå ner på stan i ett ärende, in på apoteket. Bellis var ju tvunget att följa med, men hon fick faktiskt sitta kvar utanför apoteket när jag gick in. Ja inne i Gallerian då såklart, så hon inte skulle komma för nära någon och smitta dem. Apotekespersonalen sa t.o.m att det var förnuftigt gjort. Jag skulle ju göra snabbt ärende så jag hade ju koll på henne. Hon satt så fint utanför och väntade.

Jaja nog om sjukdomar och allt sådant, nu kikar vi på Bonde söker fru – Jorden Runt, någon som sett det? Tycker det är roligare på något sätt att se på. Det är så fina och annorlunda miljöer.

9 reaktioner till “Lämna Sverige för Australien

 1. Hej! Äntligen så kan jag kommentera här hos dig. Vad smart att låta henne vänta utanför. Själv var jag en snabbis på apoteket för att köpa glycerin men det var slut. Ha en toppendag/ Pia

  Gilla

 2. Fina söta 🙂 så duktig hon är, åhh du måste vara jättestolt ❤ Jag är själv förkyld fan så less jag är 😦 Och så de här vädret (nog för att de blåser som bara sjutton) men man missar så mycket..kunde ha jobbat, gått en promenad ja men va fan som helst men nu när man är så här förkyld är de livsfarligt att ens rasta hundarna..

  Gilla

 3. naw ja hon har blivit så stor o duktig tjej . så söt är hon . det va duktigt att vänta . Hoppas du får en underbar tisdag min fantastiska vän! Stor kram till dig

  Gilla

 4. Hoppas Bellis snart är okej igen – så jobbigt med hosta och behöva vara snorig – tur att hon iallafall är pigg och glad 💖 Väldigt förståndigt att Bellis fick vänta utanför när du ändå kunde ha koll på henne. Önskar att fler tog det säkra före det osäkra. Jag har inte sett det, men har hört flera som tycker att det är bra 😊 Kram 💖

  Gilla

 5. Jag har faktiskt aldrig tittat på Bonde söker Fru överhuvudtaget. Jag älskar reality och tittar på det mesta, men just Bonde Söker Fru har aldrig lockat mig tyvärr! Kanske missar något superbra 🙂

  Gilla

 6. jag såg första säsongen av Bonde söker fru…sen dess har jag aldrig tittat på det, har lite svårt för den typen av program. Så bra att Bellis är så duktig att hon kan sitta fint utanför apoteket medan du gick in och handlade. Man måste ju vara lite försiktig i dessa dagar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s