Rosa piff och spyr bajs på allt detta!

”Ej Sponsorinlägg”

Piffa med favoritfärgen i påsk

Jag beställde fjäderblommor från Anilla.se förra veckan efter ha sett fler bloggare som visar att dem hade det förra året. Sanna var en av dem som tipsade om dessa fjädrar. Eftersom jag inte tål björkris så ska jag ta mig till blomsteraffären nån dag och köpa trollhassel, det kan bli påskigt det med.

Blir less på detta nu, man kan inte planera på samma vis. Jag har en tös hemma som har en snorig näsa, så som alla ungar har året om. Skulle inte haft henne hemma om det inte vore för Corona. Jag ska till frissan på onsdag och då måste jag ha med henne dit. Dock kan jag inte ta med henne dit heller då det kan finnas riskgrupper som klipper sig där samtidigt. Vi kan heller inte fixa barnvakt för ingen vågar vara barnvakt åt någon nu om de snorar, phhuuu!!! Därför får BQ vabba på onsdag för att jag ska kunna gå till frisören. Alternativt får jag ringa och ändra tiden och ta en kvällstid eller helgtid, det går ju såklart det med. Dock kan jag tycka att BQ allt kan vabba, jag gör det ju hela tiden annars.

Hade ni tagit tösen till frissan i alla fall och inte låtsas om som hon snorade. Eller hade ni bokat om tiden? Eller hade ni tyckt att gubben får vara hemma och vabba så du fick egentid och komma ur bubblan ett tag.

B A J S på detta samhälle som är nu!

14 reaktioner till “Rosa piff och spyr bajs på allt detta!

 1. Åh såna fjädrar är så fina! Köpte några förra året men kommer inte ihåg var jag lagt dom.
  Jag hade bokat om tiden men mest därför att det inte är med lagen överensstämmande att BQ tar VAB för att du ska till frissan. Sorry men jag jobbar med såna frågor och det är inte okej, jo om han inte begär ersättning från FK så är det okej.

  Gilla

  1. Nej jag uttryckte mig nog knasigt, men han får ta vabb den dagen för jag måste plugga, ligger efter och jag behöver komma i kapp så jag inte tar mig vatten över huvudet. Såklart ska han inte vabba för jag ska till frissan, han ska vabba för hon är sjuk och för att jag måste kunna plugga då jag pluggar heltid på distans och då får pappan ta en vabbdag

   Gilla

 2. Vad kul att du köpte fjädrarna 🙂 visst är dom underbara?! 😍 jag hade nog låtit mannen vabba 🙈 man behöver ju få piffa upp sig lite dessa tider och göra något som känns normalt!

  Gilla

 3. Alltså när jag ser dina naglar blir jag så avis!! SÅ fina och passar ju ihop med fjädern ❤ Är det inte för mycket snuva osv hade jag nog inte bokat om, men det är vad man känner för att man orkar kanske?<3

  Gilla

 4. Åh så drygt!
  Jag hade nog ändrat tiden eller sagt åt gubben 😉
  Tror frissorna också har sina regler, spec nu i corona tider<3

  Kram!

  Gilla

 5. Hade jag haft barn och detta uppstod hade jag ringt och bokat om tiden till nån dag när pappan var ledig. Skulle aldrig begära att pappan skulle vabba bara för att jag ska kunna klippa mig. Då hade jag tyvärr bara gått invänta bättre tid.

  Gilla

 6. Hade nog faktiskt bokat om till en kvällstid då det är en klippning.
  Här njuter vi i solen idag, jätteskönt ute. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s