Brottsligt att coronatesta sig

Nu ryker det av min skalle typ.

Jag har suttit nu efter lunch och i stort sett hela kvällen fram tills nu kl 20 med mitt uppdrag. Nu är jag äntligen klar med det. Ska bara korrekturläsa det i helgen, sedan skicka in det till lärararen. Att jag suttit så mycket ieftermiddag, ikväll och så även igår har gjort att jag kan vara helt skolfri imorgon och få ägna hela dagen åt tösen. Hon dock är så duktig, hon klagar ingenting och är väldigt duktig på att leka och pyssla själv.

Kikar på efterlyst nu och alltså fölk ä´inte kloke!

Brottslingar utnyttjar gamla i denna coronasituation nu och ringer på hos gamla och kräver att de ska identifiera sig med bank-id för att de ska få ta test om de är smittade med corona. I denna rädsla som skapats så är det lätt att lura dem. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle reagera om någon sa att de kunde bekräfta om jag är smittad eller inte.

Alltså vad är detta på väg, hur känslokall får man vara egentligen?

18 reaktioner till “Brottsligt att coronatesta sig

 1. Jag tycker också det är sjukt, finns tydligen folk som inte drar sig för någonting..Många som försöker utnyttja krisen för egen del just nu..usch!

  Gilla

 2. Jag blir tokig på Expressen och Aftonbladet som tar betalt för att ge oss samhällsinformation som är viktig. Typ ”10 sätt att skydda sig mot Corona” det ska du ha premium för att läsa. Brottsligt….

  Gilla

 3. Men FYY så arg man blir!! Samma med folk som köpt handsprit och ska sälja själv eller folk som snor handsprit från vården och liknande!! URSH! Dessa tider visar verkligen vilken typ av person man är …

  Gilla

 4. fy det är verkligen så sjukt och så hemskt att folk utnyttjar varandra i denna situational som Sverige befinner sej i nu det är ju helt galet

  Gilla

 5. Det är hemskt! Tyvärr finns det massor av känslokalla idioter i världen. Inte jag heller 🤔 vad bra du är färdig så du kan spendera tid med Bellis 😊

  Gilla

 6. Ja det är fruktansvärt hur vissa tar tillfället i akt och utnyttjar situationen och de gamla och svaga i samhället. Så oerhört lågt! Jag blir så arg!!!
  Håller med dig, vi måste försöka leva så normalt som möjligt trots Coronaviruset. Igår städade jag hela dagen och lyssnade inte på en enda nyhet faktiskt. Rätt skönt! 😉
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  Gilla

 7. Det känns ibland som folk har panik över det här viruset, jag tycker inte att panik leder till något bättre. Så dessa människor… det är helt sjukt vad dom gör 🙂

  Gilla

 8. Jag såg också detta på efterlyst och så arg man blir! Hur kan man? Och emot gamla människor?! Nae usch vilket beteende!

  Skönt att du jobbat på och är färdig för att bara läsa igenom 🙂

  Gilla

 9. Men fy F*N! Det vidrigaste jag vet är brottslighet mot gamla, oskyldiga och utsatta människor och ännu vidrigare är det ju i dessa tider som präglas av rädsla. Vad är det för människor??!

  Gilla

 10. På ett helt personligt plan kan jag inte för mitt liv begripa hur man ens kommer på idén. Jag blir vansinnig på sånt…. att utnyttja andras rädslor för egen vinning och på ett sådant sätt.

  Gilla

 11. Jag löste också det. Hur fan kan man dra nytta av en katastrof för att tjäna lite pengar och sen ändå se sig själv i spegeln?
  Fruktansvärt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s