Vill det sig illa är det infektion under naglen?!

Sådärja, nu är nya naglarna på plats. Denna gång kände jag för lite mer romantisk look. Det blev fransk manikyr/ ombre och så valde jag till att ha silverglitter ner till på naglarna som en touch. Till en annan gång kan man ju göra en av naglarna helt glittriga för att pimpa dem en extra touch. Bellis var med, hon tröttnade lite på slutet, men tycker att hon var superduktig faktiskt.

Hur ofta byter ni ut era gelenaglar?

Jag tänkte att dessa får sitta nu i kanske 4-6 veckor och då hoppas vi att coronaviruset kanske lagt sig lite, önsketänkande förmodligen med största sannolikhet. För som dem kände nu så skulle de trappa ner på arbetstid då de märkte att hela handeln är mindre och lugnare. Jag gjorde faktiskt om mina naglar redan nu, hade inte behövt det, hade kunnat vänta kanske 1-2 veckor till. Gjorde det faktiskt i lite förebyggande ifall man skulle sättas i karantän. Jag gjorde även om dem av en anledning och det är av största anledning också. Det var för att jag slog i ena nageln hårt förra veckan för jag fastnade illa i cykellåset på min cykel samtidigt som den vippade lite. Nageln höll men inte under nageln, så jag vart svullen och röd, samt att det blödde under ena nageln. Jag ville kolla så det inget hade hänt under nageln. Vill det sig illa kan man ju stänga in var och få en infektion då. Inget hade hänt utan allt såg jättebra ut, så det vart mest svullet.

Nedan ser ni hur dem som ut sist jag gjort dem. Så jag är lite olika, sist kände jag för färgstarkt (dom var än färgstarkare än bilden visar) och denna gången lite diskretare.

TIPS & TRIX: HUR MAN TÄCKER UTVÄXTEN PÅ NAGLARNA

Måla över med glitter, det är både snyggt och praktiskt

Se tips här från Linda Hallberg

9 reaktioner till “Vill det sig illa är det infektion under naglen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s