Såhär mår du efter en coronasmitta

Tappar motivationen till det mesta

Idag har jag fått sova lite längre. De andra också, men de vaknade lite tidigare och smög upp utan att väcka mig. Jag fick sova till halv tio ungefär, så skönt. Jag känner mig less på detta, man tappar lust och inspo till allting. Jag vill komma igång och träna och röra på mig igen på träningscenter. Känna att luften är fri och man får den där härliga befrielsen man får då man brukar komma ut eller göra något och komma hemifrån. Så känner jag inte längre just nu. Nu gör man ju handlingar och ärenden snabbt för att komma hem igen så man känner att man kan tvätta av sig eller duscha igen.

Det får heller inte nonchaleras för mycket.

BQ är inte lika ”noga” som mig och Bellis får jag faktiskt erkänna. Han är inte så noga med att tvätta sig då vi varit ute och han tycker att det ordnar sig det är inte så farligt. Han tycker man kan gå på sport eller konserter bland 500 människor han oroar sig inte. Men fortsätter vi alla att tänka så så kommer det ju fortsätta att sprida sig mer och mer. Enligt media och experter är ju det bra om det fortsätter att sprida sig. Ju mer som smittas desto mera så kommer vårt land tillslut på egna händer bli immuna. BQ skulle heller inte stanna hem från jobbet om jag eller Bellis skulle ligga i feber och hosta är jag övertygad om om inte han var dålig. Det uppmanas ju att vi ska vara hemma alla i familjen om vi är dåliga. Han anser att vi inte skulle ha råd med det. Samt jag förstår honom också. Jag anser att man får ta de uppmaningar som de säger man ska göra.

Jag blir lite less nu, så fort man sätter sig vid datorn eller startar tv, eller telefon så är det bara om CORONA. Vissa dagar läser man artiklar som lugnar en och man lyssnar på experter som lugnar en och man tycker att detta känns ju ej så ”farligt”. Sedan om man ex ska in för att kolla något annat så kommer en artikel framför ögonen där det står sådant som oroar en ännu mer. Som man läst hela tiden så om man är en frisk person så reder man ut det om man får det. Dock såg jag en artikel idag där de skriver om hur personer blir efter de haft smittan och då blir man lite skärrad igen. Just nu skräms man bara av att de skriver om alla förberedelser inför att skapa spökstäder och isolering osv. Varför kan dem istället inte intervjua människor som varit sjuka och man istället kan få höra hur dem mår efteråt. Allt det andra vet vi ju nu hur man blir då man blir sjuk. MEN EFTERÅT DÅ!

Försök skapa lite ljus i tunneln istället KÄRA MEDIA

Jag ville inte gå nära dem, de måste känt av det.

Igår då vi handlade var det ett par och en tonårsdotter som var där vi handlade. Det syntes att de typ precis kommit från utlandet. De var krukbruna. Fast jag inte vill vara så vart jag stressad över att dem var där inne i affären. Vid flera tillfällen så dök de upp precis där jag stod och de tog i samma dörrar innan jag skulle ta i osv. JAG VILL INTE KÄNNA SÅHÄR för jag är inte sådan person annars. Nu dock är det för påtagligt, så man kan inte undvika det längre. Som när BQ och jag var ute och åt i fredags så var det inte många folk. Den restaurangen brukar annars vara väldigt fullsatt och i fart då man är där. Det var knäppt tyst igenom centrum då vi gick hem, det brukar det inte vara en fredagskväll.

Vart är detta på väg och kommer Sverige bli som det var. Det är för påtagligt nu att handel och samhälle kommer påverkas väldigt mycket. Jag är glad att jag studerar på distans, för hade min skola stängs ner så hade jag inte fått CSN.

SLUTA SLUTA SLUTA panikbunkra, tänk inte BARA PÅ ER SJÄLVA!

LÄS HÄR – Sluta panikbunkra

7 reaktioner till “Såhär mår du efter en coronasmitta

 1. Jag är rätt så lugn då vi pratar corona. Inte för att jag nonchalerar det utan mer att jag inte grips av panik. Det är tragiskt då folk går bort, absolut, men det är en del av livet. Vet de som gårr bort i en lunginflammation och vid en vanlig influensa dör många äldre. De allra flesta som får det kommer gå det lindrigt, Försök att leva som vanligt, Problemet jag ser är att blir många sjuka samtidigt så kommer samhället stängas ner och företag kursa. Det är värre än viruset

  Gilla

 2. Håller med dig. Man vet inte vad man ska tro om Corona. Det är så olika från dag till dag. Jag vill inte heller tänka så mycket på det men rent automatiskt gör man det, t.ex när man hör att någon man känner varit utomlands. Då vill man helst undvika den personen. Jag hoppas dom hittar ett botemedel snart så man slipper det här kaoset. Kram

  Gilla

 3. Får inte gå till överdrift med rädslan tycker jag. Jag gör mitt vardagliga och tvättar mina händer noga. Med det sagt så bör man ändå ta det på allvar.
  Det innebär även att stanna hemma om någon i familjen får det, man måste tänka på att det finns riskgrupper och ta hänsyn till dem.
  Man får göra omprioriteringar i ekonomin i så fall helt enkelt.

  Gilla

 4. Jag tycker också att Corona tjafset hit och dit har gått människor åt skallen. Många blir ju helt knäppa och kan inte göra någonting alls. Nu får det faktiskt ta slut. Det är inte alls kul längre

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s