Lattitude i Oskarshamn

Vi har tänkt gå på Lattitude57 hamnfestival i sommar är det tänkt i alla fall. Såklart beror ju allt på hur Coronaviruset ligger till då, förhoppningsvis har det dämpat sig. Vi avvaktar någon månad till att köpa biljetterna, tror inte de kommer ta slut redan nu.

Tryggare festival: Livemusik är något av det bästa som finns. En bra konsert där du tillsammans med andra människor delar en fantastisk upplevelse kan få din kropp att bubbla och skapa känslor av gemenskap och eufori. Men många människor på en liten yta kan också skapa problem och därför har vi i Brädholmen Event sedan länge målmedvetet arbetat för att förebygga alla former av sexuella ofredanden och göra Latitud 57 till en så trygg och säker plats som möjligt.

Artister 2020Bilder från festivalen

Har ni tänkt gå på några spelningar eller konserter i sommar?

I augusti ska jag och min kompis Madde till Dalhalla och se The Sounds, The Hives & Mando Diao, det kan nog bli supercoolt.

8 reaktioner till “Lattitude i Oskarshamn

 1. Så fina bilder! Det är verkligen roligt att gå på konserter och uppleva musiken live! Jag och Calle har inte bokat in något än utan det blir nog spontant isåfall. Kram 💖

  Gilla

 2. Vi var nyligen på en konsert med Queen Machine ett riktigt bra tirbuteband till Queen. Skulle även vilja se Bowies tributeband i Augusti. Annars inga planerade konserter framför oss. Men skulle vilja se The Ark
  Kram Kajsa

  Gilla

 3. Åh så mysigt! Jag vill gå på Hugo parkfestival här i sommar med artister som Kaliffa, Molly Sandén, Darin, Norlie & kkv, Victor Leksell, Estraden osv men som du säger; allt beror på viruset… Hoppas att sommaren blir lugn och tänker att det är ju bättre med spelningar som är utomhus 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s