Lattitude i Oskarshamn

Vi har tänkt gå på Lattitud57 hamnfestival i sommar är det tänkt i alla fall. Såklart beror ju allt på hur Coronaviruset ligger till då, förhoppningsvis har det dämpat sig. Vi avvaktar någon månad till att köpa biljetterna, tror inte de kommer ta slut redan nu.

Tryggare festival: Livemusik är något av det bästa som finns. En bra konsert där du tillsammans med andra människor delar en fantastisk upplevelse kan få din kropp att bubbla och skapa känslor av gemenskap och eufori. Men många människor på en liten yta kan också skapa problem och därför har vi i Brädholmen Event sedan länge målmedvetet arbetat för att förebygga alla former av sexuella ofredanden och göra Latitud 57 till en så trygg och säker plats som möjligt.

Artister 2020Bilder från festivalen

Har ni tänkt gå på några spelningar eller konserter i sommar?

I augusti ska jag och min kompis Madde till Dalhalla och se The Sounds, The Hives & Mando Diao, det kan nog bli supercoolt.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Lattitude i Oskarshamn

 1. […] I sommar som det verkar ska det ju bli av att festivalen ⇛ Latitud 57 i Oskarshamn kanske blir av. Vi hade ju tänkt gå på den i somras, men den vart så såklart inställt som sig bör också på grund av pandemin. Det är jättemäktigt att gå på konsert där vid hamnen. Jag har ju varit på deras hamnfestival flera gånger och de tar dit bra artister också. De har även en mindre scen där mindre och lokala band uppträder och det brukar vara bra det också. En killkompis till mig när jag bodde hemma spelade i ett lokalt band som de döpt till The Parvenue. I år kommer ⇛ Smith & Thell som vi redan sett men vill gärna se igen. Samt så kommer mina favoriter genom tiderna ⇛ The ARK och dem vill jag så gärna se. Ola Salo är en jättefin man och han är så bra låtskrivare och sångare. The Ark har grymt mycket bra låtmaterial. Jag önskar så att man kommer iväg dit, hoppas hoppas hoppas. En rolig grej Lattitud Oskarshamn på google så kommer min blogg upp som tredje källa med blogginlägget ⇛ Lattitud i Oskarshamn. […]

  Gilla

 2. Så fina bilder! Det är verkligen roligt att gå på konserter och uppleva musiken live! Jag och Calle har inte bokat in något än utan det blir nog spontant isåfall. Kram 💖

  Gilla

 3. Vi var nyligen på en konsert med Queen Machine ett riktigt bra tirbuteband till Queen. Skulle även vilja se Bowies tributeband i Augusti. Annars inga planerade konserter framför oss. Men skulle vilja se The Ark
  Kram Kajsa

  Gilla

 4. Åh så mysigt! Jag vill gå på Hugo parkfestival här i sommar med artister som Kaliffa, Molly Sandén, Darin, Norlie & kkv, Victor Leksell, Estraden osv men som du säger; allt beror på viruset… Hoppas att sommaren blir lugn och tänker att det är ju bättre med spelningar som är utomhus 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.