Lattitude i Oskarshamn

Vi har tänkt gå på Lattitude57 hamnfestival i sommar är det tänkt i alla fall. Såklart beror ju allt på hur Coronaviruset ligger till då, förhoppningsvis har det dämpat sig. Vi avvaktar någon månad till att köpa biljetterna, tror inte de kommer ta slut redan nu.

Tryggare festival: Livemusik är något av det bästa som finns. En bra konsert där du tillsammans med andra människor delar en fantastisk upplevelse kan få din kropp att bubbla och skapa känslor av gemenskap och eufori. Men många människor på en liten yta kan också skapa problem och därför har vi i Brädholmen Event sedan länge målmedvetet arbetat för att förebygga alla former av sexuella ofredanden och göra Latitud 57 till en så trygg och säker plats som möjligt.

Artister 2020Bilder från festivalen

Har ni tänkt gå på några spelningar eller konserter i sommar?

I augusti ska jag och min kompis Madde till Dalhalla och se The Sounds, The Hives & Mando Diao, det kan nog bli supercoolt.

8 reaktioner till “Lattitude i Oskarshamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s