Älskar gärna och gränsen är?

En romantisk kväll på tu man hand.

I går kväll var alltså BQ och jag ut och åt god middag och förrätt. Vi satt och njöt i flera timmar och tiden gick så fort. Sällan man får tillsammans sådär och bara njuta av varandras sällskap. Älskar att vara med honom, att då få extra kväll ensam med honom det kallar jag L Y X! Nästan deppig att den redan varit, hade härna haft en kväll idag också bara med honom.

Till förrätt tog jag : Gratinerad chevréost på toast, serveras med fikonmarmelad och rostade valnötter / BQ tog ingen förrätt, han tog en öl innan maten istället.

Till huvudrätt tog jag: Oxfilé tournedos rullad i fyra olika sorters peppar serveras med vår smakrika pepparsås och pommes frites

Till huvudrätt tog BQ: BBQ-glaserad ryggbiff Serveras med majskolv, bearnaisesås och pommes frites

Vilken hade ni ätit av dem?

Kompiskalas med 4 barn, helt pefekt.

Idag fyllde Bellis kompis Oscar år, han fyllde 6 år, han är 4 månader yngre än Bellis. Dem skulle haft kalaset på Leos Lekland där de hyrt dinosaurierummet. Dock ändrade mamma Camilla det för detta med coronaviruset så vi var hem till dem istället. Det hade dragit sig ur många just för detta med corona så vi var bara 4 barn, men det var ett jättebra och trevligt kalas. Helt perfekt skulle jag vilja säga. Två killar och två tjejer och dem lekte jättebra.

Hur många tycker ni är rimlig gräns att ha på ett kalas?

Bellis klasskamrater har börjat bjuda alla i klassen, vilket är fint gjort då ingen glöms bort. Jag vet inte hur vi ska göra på hennes kalas, för hon har ju en hel del kompisar med så det skulle bli ganska många. Man vill ju inte utebli någon och bara ta vissa i klassen heller. Ny fyller ju inte hon fråns november så det hinner ju bli många tankar innan dess.

Brukar ni bjuda alla i klassen?

14 reaktioner till “Älskar gärna och gränsen är?

 1. Båda såg väldigt goda ut, tror att jag skulle ha valt samma som dig.. kul med kalas.. kan vara mysigt med bara några få barn ibland också

  Gilla

 2. Vi bjöd oftast alla tjejer bara,, men någon gång hela klassen. Tycker inte man ska utesluta någon. Min dotter var den som aldrig fick gå på kalas, och det är inte ok. Några bjöd alla utan 2-3 stycken. Jag är rätt hård med det då dom är barn 🙂

  Gilla

 3. Det kan bli väldigt många ju, hde nog bjudit ett par stycken men förstår det att man inte vill utelämna någon. 🤔 Härligt att få ensamtid med mannen ❤️

  Gilla

 4. så mysigt med en dag på tu man hand, jag tror att jag hade valt ditt alternativ men bett att få byta ut pommesen mot kokt potatis. Jag förstår inte varför det alltid ska vara pommes, gillar inte det.
  när barnen var så små som Bellis bjöd vi alla…men vet inte om det är det bästa. Det kan bli många kalas och alla har kanske inte råd att köpa en present som deras barn förväntas ha med sig till sin kompis om det blir 10-12 sådana kalas per år. Men sen vill man inte utesluta någon heller….jag minns hur ont det gjorde när jag alltid uteslöts från inbjudningarna när jag var barn…men minns verkligen den gången jag faktiskt blev bjuden…jättesvårt att veta vad som är bäst.

  Gilla

 5. Så gott det ser ut! Hade nog valt ena, och min pojkvän andra och jag hade tagit mer än hälften på hans. Haha!
  Svårt det där med klassen och bjuda barnen. Så himla tråkigt att någon kan känna sig bortglömd om man inte bjuder den… Kanske kan man bjuda alla, men att alla tar med sig något hemifrån i matväg eller bak, så blir det inte så dyrt men alla får vara med! Finns väl ingen som har råd att bjuda på allt för en hel klass känner jag….

  Gilla

 6. Alla KAN ju inte bjuda hela klassen på kalas, det är något man bör tänka på med…
  Sen får man inte låta bli att bjuda någon/några få heller tycker jag.

  Förstår att det är svårt, hört att i en del klasser pratar föräldrarna med varandra om det….

  Gilla

 7. Svårt att välja, båda maträtterna ser ju så goda ut! Fint att bjuda hela klassen, men man ska ha utrymme och man ska ha råd med det också. Även om andra bjuder hela klassen, så måste man inte själv göra det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s