En vit spökhand knackade på mig

Igår kväll runt 22:20 när jag tagit ut Enzo på nattkissen så knackade det på fönsterrutan till grannen mitt emot oss. En vit hand som såg ut som en spökhand och man såg ingen människa. För övrigt var det helt nersläckt precis i hela lägenheten och inget lös där inne? Knackningen vart hårdare och hårdare. Jag reagerade inte först för tänkte att det var väl grannen som skulle dra ner och gå sova. När knackningen vart hårdare vart jag faktiskt lite rädd att någon gick bakom mig och Enzo som skulle slå ner oss eller något så jag vågade inte kolla bakåt. Det gick ingen bakom oss i alla fall för jag såg det då Enzo och jag gått in. Jag vet inte var det där var och vet inte hur jag ska ställa mig till det heller då jag brukar tycka sådant är nonsen.

Nu är det nog dags att ta tempen på tant Mirre

Nu tänker väl ni att jag var trött och såg i syner och lägger ihop ett och två och överdriver. NEJ det är faktiskt inte så, LOVAR, det var något där i alla fall som reflekterades som en vit hand och knackningen vart hårdare och hårdare. Varför skulle någon knacka på mig halv elva på kvällen hos grannen? Skulle jag säga detta till BQ skulle han säga att det var dags att gå lägga sig för mig och att jag sett för mycket på thriller nu ett tag. Men varför hörde jag knackningen starkare och starkare då? Hade det varit grannen själv hade hen ju kommit ut till mig i trapphuset eftersom hen då hade sett att jag var på väg in.

Vad tror ni att det var, tror ni på andar och spöken?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “En vit spökhand knackade på mig

 1. uhf förstår att du vart skraj vad det nu än var. jag tror ju inte på spöken tror att allt har någon form av förklaring. men ibland händer saker man inte riktigt kan förklara hehe spooky ändå.

  Gilla

 2. Vet absolut inte vad det var du upplevde, men något var det ju. Jag tror att allas andar lever kvar och inte är alltför långt ifrån oss men om man ska kalla dem spöken vet jag inte

  Gilla

 3. FYFAAAAN FÖR SPÖKEN! Jag tror väl, eller jag tror på allas upplevelser och tycker inte det är upp till någon att hävda att någon annan ljuger liksom! Är inte så värst andlig av mig, men är RÄDD för spöken XD Logiskt!

  Gilla

 4. Grannen kanske inte tyckte du skulle gå med hunden precis där och knackade men skuggor/ljus gjorde att du bara såg handen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s