En dejt med min älskling

Det vart istället en utekväll för mig och BQ med god middag på fin restaurang istället för Smith & Thell, det blir trevligt det med minsann. Dock har jag dragits med en huvudvärk hela eftermiddagen och trots det städat ordentligt här hemma. Barnvakten kommer snart och då vill man att det ska vara städat och fint här hemma. BQ sitter och smuttar på en fördrink här hemma, men vi ska gå snart. Vi har bord till kl 18:30 och det blir bra det för jag är jättehungrig.

Hur ofta har du dejt med din älskling på tu man hand?

KÄRLEKSDIKT

Gör mig glad i den mörka natten,
gör mig glad med din blick.
Jag vill se hur det glänser i dina ögon!

Det är där jag vill vara.
Gör mig glad med dina armar och håret,
det är det jag vill känna.

Ljuset som faller in mellan persiennens spjälor
från gatlyktan därute och visar att det är mig du ser!
Ett band av ljus utan skugga.

Sorg finns det att bära i riklig mängd,
av glädje inte mer än en liten skäppa.
Inte mer än som ryms mellan tummen och pekfingret.

när jag tar i ditt öra. O, jag vill se
att du blir glad när du ser mig.
Att du har sett på mig när jag sov.

Av Bengt Anderberg

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “En dejt med min älskling

 1. Vad mysigt att ni ska gå ut och äta tillsammans utan barn. Vi är dåliga på att pirotera oss själva och vårat förhållande utan piroterar barnen först.

  Gilla

 2. Mysigt gör ni rätt i❤️
  Oj sen Molly kom har vi inte varit ute än men beror på jag ammar” precis börjat med att svärmor kommer tar henne på promenad utan jag är med. Börja lugnt och successivt

  Gilla

 3. va mysigt hoppas ni får en riktigt trevlig kväll, lite då och då fast ofta går vi inte ut och äter så ofta länge, då jag inte är så förtjust i att äta ute. Men hemma kvällar bara han och jag brukar vi försöka ha ganska ofta ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s