Coronasmittan förstör våra planer

Får avstå konserten för detta töntiga virus

Ni som följer min blogg vet att vi skulle på Smith & Thell imorgon på deras konsert i Västerås. Vi har längtat efter att få se deras konsert, sedan jag bokade biljetterna i julas. På Västerås konserthus skriver dem att det ska genomföras som planerat. När vi var på konserten i mars – 2019 så var Victor Thell då sjuk, därför var det extra kul att se gruppen komplett. Nu har vi vägt för och emot på detta jag och BQ och tänkt vad vi ska göra. Vi har bestämt oss för att stanna hemma. Vi vet inte hur detta eskalerar med Corona. De har satt en gräns på 500 på konserten, men alltså 500 är 500. Nu går de ju också ut med att vissa bär på det som inte vet det. Hade du frågat mig för en vecka sedan hade jag sagt att detta var urkorkat beslut. Så därför är jag jättebesviken på mig själv faktiskt. Synd att inte konserten var förra helgen då hade jag ju gått.

Kan även meddela att jag gråtit flera gånger för detta idag, är det fredag den 13:e imorrn eller? / Bilderna tog jag förra året jag var på dem

Folkhälsomyndigheten föreslog att alla allmänna evenemang över 500 personer skulle stoppas. Något som regeringen officiellt har klubbat igenom. – Förbudet är straffsanktionerat, den som ändå ordnar en sådan sammankomst riskerar böter eller fängelse, säger justitieministern Morgan Johansson på en presskonferens. – Regeringens Beslut

HADE NI GÅTT PÅ KONSERTEN?

8 reaktioner till “Coronasmittan förstör våra planer

 1. Jag hade inte heller gått! Jag planerar att ställa in en grej jag ska på i april om det inte blir bättre. Det är tråkigt men man får helt enkelt gilla läget, för vad ska man annars göra!

  Gilla

 2. Nu är jag inte den som går på konserter i vanliga fall heller men jag hade stannat hemma för det säkra för man vet inte hur det kommer att bli 🙂

  Gilla

 3. Jag hade inte gått, Vi fick avboka vår semester och kommer med all säkerhet förlora våra pengar också. Lite surt, men detta kunde ju ingen planera

  Gilla

 4. Hade gjort som er. Tycker dom skulle ha ställt in och låtit alla som köpt biljett gått senare.
  På så vis hade arrangörerna inte heller behövt riskera att sprida smittan vidare. Stor kram till dig❤️😕

  Gilla

 5. Det är jättetråkigt att konserten blev inställd och jag har svårt att tro att de kommer att hålla den…jag fick just veta att dotterns konsert (där hon skulle sjunga) på just konserthuset i Västerås nästa helg är inställd, även konserterna i domkyrkan är inställda… jag vet inte helt vad jag ska tycka, men är det beslutat så är det.

  Gilla

 6. Nej, jag hade faktiskt inte gått, och jag har ändå varit väldig liberalt inställd till det här kaoset. Tycker fortfarande att media förstör med alla sina rubriker.
  Surt att ni missar konserten, men tycker att det är lite knepigt att vissa arrangörer kör med maxgränsen 500. Då vore det ju bättre att ställa in allt och försöka hitta en annan datum istället (även om det säkert är omöjligt).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s