Jag behöver rå om min kropp

Sådant kan få en att slita sitt hår, eller produkten pryder gatan

Har installerat in en ny skrivare vi fått av BQ,s kusin som han inte använder, toppenbra skrivare med alla möjliga finesser på. Dock behöver vi köpa nya färgpatroner till den då dem börjar ta slut. Det visste vi också då vi tog emot skrivaren. Jag behöver skrivare för mitt skolmaterial så det var toppen verkligen, tacksam. Jag skriver hellre ut viss text från studieguide och mina uppdrag just för jag vill komma bort från skärmen och vila ögonen därifrån.

Arbetshållningen vid skärmen är så viktig och därför behöver man paus från skärmen. Därför skriver jag ut för att slippa dataskärmen och arbetshållningen och kan t.o.m ligga ner och läsa emellanåt.

” Det är vanligt med besvär i till exempel nacke, skuldror och armar. De viktigaste faktorerna för att förebygga besvär och arbetsskador vid bildskärmsarbete är att se över hur utrustningen är utformad, placerad och hur man använder den. Om det finns blänk och reflexer i bildskärmen och dålig belysning vid arbetsplatsen ökar risken för muskelspänningar, utöver risken för synbesvär (se nedan). Det beror på att man försöker se så bra som möjligt och kompenserar med felaktiga arbetsställningar. Det är viktigt att organisera den fysiska arbetsplatsen på ett genomtänkt sätt” . /

Även psykiska påfrestningar och stressrelaterade problem kan uppstå. Många av dessa problem kan kopplas ihop med brister i arbetsorganisationen och arbetsförhållandena, exempelvis tidspress, oplanerade systemavbrott eller att det ställs höga krav från omgivningen som man inte har möjlighet att leva upp till. Det är viktigt att organisera arbetet på ett genomtänkt sätt.

Arbetsmiljöverket berättar och ger fakta om vad man ska tänka på då man har arbete framför dataskärmar

Varför är man så självkritiskDu är vacker som du är

Jag har alltid varit så självkritisk, och det får man inte föra över på sitt barn, det är superviktigt. Jag har aldrig gillat min kropp fastän jag vet att jag har kurvor på rätt ställen och smal midja och bra storlek på brösten. Ändå så är man ALDRIG nöjd. BQ ger mig beröm dagligen och har alltid gjort. Han tycker jag är den finaste som finns. Ja t.o.m Bellis säger det till mig då jag har duschat eller vi badar osv och hon ser mig naken säger hon – Mamma du är jättefin, det syns också att hon menar det.

Varför är man aldrig nöjd som kvinna?

9 reaktioner till “Jag behöver rå om min kropp

 1. Jag fick en skrivare av min sambo när jag fyllde år 2019. Så himla smidigt att skriva ut en text eller liknande till plugget, när den väl fungerar haha 😀

  Gilla

 2. Tycker alltid det ska strula när man använder skrivare 😅 Ja man behöver lite paus. Kan inte plugga hela dagen.

  Gilla

 3. Det är bra att komma bort från skärmar ett tag!
  Vi kvinnor blir aldrig nöjda med oss själva för att vi dagligen matas med reklam som säger att vi behöver förbättras, att vi inte är bra nog som vi är. Det är ren och skär lögn! Vi ÄR bra precis som vi är och vi behöver inte lyfta oss, banta oss eller vad nu än reklamen säger.
  Lyssna på BQ och börja titta kritiskt på reklamen och alla magasin som riktar sig till kvinnor!
  Kram på dig!

  Gilla

 4. Sitter själv en del vid dator och mobil med tanke på sociala medier och pluggande, men försöker ta en paus och göra annat så man får vila ögonen lite också. Tror det är rätt viktigt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s