Duscha tillsammans på tunn is

Hur ofta duschar man tillsammans egentligen?

Idag har jag inte varit utanför dörren och det känns, man skulle behövt ha luft. Dock är man sjuk så är man och då ska man hålla sig hemma. Som det verkar så kommer BQ jobba imorgon. Vi har haft en jättemysig dag och har t.o.m duschat tillsammans idag. Det händer inte så ofta då man oftast måste göra det en och en då man har så många andra hemmasysslor att göra. Då får den andra passa på att duscha medans den andra tar disken osv.

Nu ska vi vara ute på tunn is igen, är ni?

Ja det är det dags för ikväll igen, TUNN IS, kikar ni på den serien kl 21:00 på tv 4 på måndagar. Det är en bra serie, dock gillar jag Box 21 eller Homeland bättre som vi också kikar på just nu.

TUNN IS: Nya originalserien Tunn is är ett spänningsdrama i en storslagen arktisk miljö som tar avstamp i den brännande aktuella klimatfrågan. Ett forskningsfartyg attackeras utanför Grönland samtidigt som arktiska rådet försöker att enas om ett avtal som förbjuder miljöskadlig oljeborrning i regionen. 

Homeland Säsong 8: I den sista säsongen av storserien möter vi Carrie Mathison efter den brutala fångenskapen i ett ryskt fångläger. Hennes kropp läker sakta men säkert, men hon har problem med minnet. Detta ställer till problem för Saul, som behöver Carries expertis under förhandlingar med talibanerna i Afghanistan. Max får ett nytt uppdrag

BOX 21: Rumänska Lidia luras till Sverige där hon låses in och prostitueras. I jakten på hämnd sammanflätas hennes öde med Ewert Grens, en polis på jakt efter en farlig brottsling som han hatar innerligt. Lidia är svårare att kuva än människohandlarna trodde. Polismakarna Ewert och Anni Grens babylycka tar en abrupt vändning.

Kikar ni på någon av dessa serier och vad tycker ni om dem?

17 reaktioner till “Duscha tillsammans på tunn is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s