Det evigt dåliga samvetet

Det är för jag inte kan låta bli att pussa honom ju.

Sådärja, jag trillade också dit, har mått superilla hela kvällen igår, natten och morgonen, usccchh! Nu verkar illamåendet ha släppt inte mått illa sedan tösen lämnades vid 8 idag. BQ är också hemma, men han är lite piggare, så jag ligger typ 2 dagar bakom han i samma smitta. Jag hoppas innerligt att vi piggnar på oss till fredag då vi ska på Smith & Thell, får inte vara så att vi är sjuka då. Samt heller att Bellis inte ligger däckad då, för ingen vill vara barnvakt åt ett sjukt barn.

Hur blir det med sommarlov då?

Har nu hela förmiddagen suttit med mitt uppdrag som skulle skickas in idag och jag har korrekturläst massor av gånger så jag ser det som klart och har nu skickat in det för rättning. Jag är helt slut i kropp och knopp nu efter ha suttit med det, märks att man är sjuk med andra ord. Det är ju så läser man heltid och på distans så spelar det inte roll vare sig skolan har lov, man är sjuk, eller partnern har semester så är det plugga för mig ändå!!

Därför kommer ju Bellis få vara på sommarfritids rätt mycket denna sommar, det känns i hjärtat, hon brukar annars vara ledig typ hela juli och halva aug då vi hade det ordnat så med våra jobb innan. Men jag har tänkt att jag får försöka plugga lite på kvällar då BQ kommit hem så får hon typ gå mellan 9-14 om dagarna eller så? BQ har inte semester tidigare än aug i år, men vi ska försöka fixa det på något vis. Semestrarna ska ju in nu snart så vi får hoppas på det bästa. Går det ej att lösa så får Bellis och jag åka till mormor och morfar och bo där 2-3 veckor så får jag plugga där, det går ju det också. Jaja den dagen och den sorgen. Samt sommaren efter det sedan så går jag ju ut skolan i juli om allt går som det ska, och då antar jag att jag fått något sommarjobb till att börja med innan man börjar leta tjänster att söka.

Hur brukar era barn gå på sommaren, är de lediga medpart från fritis på sommaren?

13 reaktioner till “Det evigt dåliga samvetet

 1. Härliga sommarbilder du bjöd på. Våra barn har aldrig gått på sommarfritids. De har fått sommarlov när skolan slutar. Svårt att pussla ihop sommaren. Jag hade nog försökt att hålla mina barn hemma och pluggat på vissa tider. Så som jag gjorde när jag pluggade sommarkurser för jag inte ville jobba på somrarna när jag pluggade.

  Gilla

 2. Våra har alltid varit lediga veckan efter midsommar fram tills skolorna börjar igen.
  Vi har pusslat ihop de dagar som krockar, så gott vi kunde, innan vi själva skulle ha semester 🙂

  Gilla

 3. Usch så trist med sjukdomar.
  Svälj 8-10 hela vitpepparkorn, så fixade jag vinterkräksjukan när hela familjen var däckad. Jag höll mig frisk.
  Sommarlovet är alltid fyllt av det dåliga mammasamvetet men som tur är tar mina föräldrar alltid barnen en vecka och hittar på något skoj. Önskar att jag kunde vara ledig på alla deras lov.

  Gilla

 4. Har har den ena sjukdomen avlöst den Andra men vi är på bättringsvägen nu. Krya på er ❤️Våra barn har alltid kunnat vara hemma dom ”stängda dagarna”

  Gilla

 5. Men era stackare, krya på er! Hoppas ni är friska till konserten! Förstår att man får lite dåligt samvete men du får tänka på att ni gör det bästa ni kan utifrån era förutsättningar! 🙂

  Gilla

 6. Vi har faktiskt också annars brukat lösa de med farmor eller nån som hjälpt till för att slippa fritids osv på sommarlovet.

  Gilla

 7. Hoppas det löser sig till det bästa,man gör vad man kan och oftast e det lugnare på fritids sommartider och dem hittar på mycket roligt med barnen ändå,Nu har jag stora barn som inte går på fritids längre ,kram

  Gilla

 8. Håller tummarna för att ni ska blir friska snart och att Bellis inte blir smittad hon också! När mina barn var yngre så fick de också vara på dagis/frita delar av sommaren – man måste ju få ihop arbete och ekonomi också. Vet att det gjorde ont i hjärtat ibland att lämna barnen några timmar, men måste man så måste man. Hoppas du får en fin måndag och snart är okej igen! Kram 💖

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s