Rosenserien mot sprucken hud

” Inlägget är i samarbete med Rosenserien ”

Hej

Rosenserien fungerar även till atopiska eksem.

Jag har fått möjlighet att testa Rosenseriens produkter Body Butter Shaping Jojoba Oil och Vegetable Soap. Det vi främst använt är tvål och hudkrämen till är vår tös som har atopiska eksem. I slutet av förra året var vår tös så torr om sina händer och kinder att huden sprack upp. Då hade Rosenserien sett och läst det på min blogg och ville sponsra mig med dessa tre produkter. Produkterna är väldigt bra mot just torr sprucken hud. Milda produkter som även lämpar sig då till barn. Efter någon vecka bara så är numer vår dotterns hud mjuk och len och de atopiska eksemen hålls under kontroll. Hon blir inte alls sådär sprucken som hon blev innan. Kan därför varmt rekommendera dessa produkter.

Jojobaoljan är mer jag Mirre som använder och jag använder den främst till mina händer som lätt blir torra dem också. Samt jag använder den och smörjer mina nagelband med. Det fungerar toppen till det. Använder också till ansiktet. Numera använder jag deras produkter Night Care Intense och Carrot Oil. Dem kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg då jag testat dem någon vecka till.

Body Butter Shaping

Jojoba Oil

Vegetable Soap

Rosenerien.

100 % naturligt ursprung och hög halt ekologiskt innehåll Rosenserien satsar på kvalitetsråvaror som är verksamma eftersom de innehåller cellaktiverande ämnen. Allt innehåll är naturligt och växter och örter kommer i första hand från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.

Idén bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.

2 reaktioner till “Rosenserien mot sprucken hud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s