Har vi bara fokus på värme?

Solen skiner nu kommer snart våren?!

Vet ni en sak vi ÄLTAR och vi GNATAR och vi TJATAR har ni tänkt på det? Tänker man efter så är det faktiskt så tyvärr. Nu har det varit toppenväder för oss några dagar här och så även idag, solen gassar på. Då säger vi många ohh om ändå våren vore här. Duger det inte ändå? Det är ju vackra dagar ändå och jag är inte så besatt av att det måste vara värme och sommar hela tiden. Jag uppskattar det som är och nu är det VINTER fortfarande, mars klassas som ”vinter” såhär klassar man det som vår

”Om dygnsmedeltemperaturen är över 0,0°C men under 10,0°C kallar vi detta för ett dygn med vårtemperatur. Om detta inträffar sju dygn i följd, säger vi att våren anlände det första av dessa dygn”

/ SMHI

Finns ju inget att fota denna tiden innan våren kommer?!

Det är ofta så man känner och så kan jag också känna. Dock finns det, det massor, man kan montera egna bilder som jag gjorde med solglasögonen ovan. Man kan ha ett tema man följer upp och fotografera ett träd, kvist eller så fram till våren blommat ut den, det kan bli ett kul projekt inte sant?

Jag menar inte att trampa någon på tårna utan jag tycker såhär. Dem som behöver värme för att de mår bättre i kroppen då osv, dem räknas inte in i dem jag tycker gnäller, OK?!

9 reaktioner till “Har vi bara fokus på värme?

  1. Håller verkligen med dig, fast jag är nog lite gnällig jag också… hihi. Jag bor i västergötaland och vi har haft eller har otroligt höga vattenflöden, Ätran är just nu väldigt stor alldeles för mycket regn.
    Men har börjat lite i växthuset, härdar mina växter som just nu är instängda där… snart är det dax att släppa ut dem.
    Ha det bra!

    Gilla

  2. Så länge det inte snöar eller regnar är jag nöjd haha. Solen är bara ett plus! Tycker dock alltid där finns något fint att fota ute😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s