Tröttsamma är vad vi är just nu

Tack för allt stöttande från mitt förra inlägg.

Pappa är nu på medicinavdelning och är inlagd där. Röntgen gjordes rätt sent igår kväll då mamma var där, typ vid 20 tiden, där konstaterades vätska i lungorna. Han har fått vätskedrivande som driver ut vätskan bra och mamma har pratat med pappa som var vid gott mod och mådde bra för övrigt. Mamma ska ringa mig sedan då hon är på besökstiden kl 13 då får jag reda på mer om vad läkare sagt osv. Hoppas nu att de behåller kvar honom tills han blir helt bra och all vätska i lungorna är borta. Mamma kommer strida för det i alla fall.

Älskar denna bilden nedan på oss två, vackra pappa

Vilket otroligt enerverande tjat om Coronaviruset

Alltså vad tröttsamt det är nu allt detta med Coronaviruset, varför ska det vara så otroligt mycket tjat om det? Såklart ska vi få veta allting, det ska uppdateras. Man ska ta det på allvar och jada jada. Dock tycker jag att det hetsas och varför oroar vi oss inte för det som faktiskt vi är utsatta för om man ska se det krasst. Det är större risk att man blir sjuk i vår egna säsongsinfluensa? Skulle den vara lindrig ? Större risk att jag blir påkörd då jag går över gatan efter ha klivit av bussen då jag ska hämta tösen på skolan. Då det kommer trafik från båda håll där i ganska hög fart. Inte sant, det utsätts jag för dagligen dessa två? Jag utsätts inte för coronaviruset varje dag?!!!

Tegnell om virusfallen

15 reaktioner till “Tröttsamma är vad vi är just nu

 1. Hoppas att din pappa tar sej förbi alla baciller och annat som kan ställa till det för honom i sin läkning.
  Tycker precis som du att det är alldeles galet pådrag då det gäller Corona, för precis som statistiken du visade så dör massor fler varje år av ”vanlig” influensa.

  Gilla

 2. Men fy va jobbigt med din pappa. Håller alla tummar att han snart mår bättre. Angående corona tycker jag att det är överdrivet. Orkar inte bry mig riktigt känner jag.

  Gilla

 3. Vilken tur att han mår bättre, men så hemskt att bara sitta kvar på vårdcentralen och vänta på sitt öde. Jag hade inte orkar ta någon strid i ett så oroligt tillstånd, men väljer ni att klaga så ska ni gå på hårt. Det är INTE okej.

  Gilla

 4. Så fin bild på dig och din pappa – hoppas han blir bra fort.
  Håller med mkt tjat om viruset.
  Jag vill dock hålla mig uppdaterad men inte som vissa gå med masker ute / ja finns elev i min sons klass som har det på sig . gått lite långt kanske.

  Gilla

 5. Vad skönt att din pappa får vård nu! Håller tummarna att det vänder snabbt för honom.
  Tar det också ganska lugnt när det gäller Corona och tänker på extra god handhygien. Tycker att media hypar upp det lite för mycket. Men visst, jag skulle inte åka till Italien just nu…

  Gilla

 6. Jag är med dig där.. Vilken hets kring corona😏 finns ex stal andra saker som är större chans att råka ut för än just det. Hoppas det blir bra med din pappa❤️

  Gilla

 7. Vad tråkigt att höra om din pappa. Jag har själv arbetat mycket med patienter med olika sorters lugnproblematik och det brukar oftast gå bra med dränering och vätskedrivande. Så håller tummarna för att din pappa ska må bättre strax! ❤

  Håller helt med dig om coronaviruset. Så trött på det här nu 🙈

  Gilla

 8. Nu tillhör jag den gruppen som inte ägnar det här så värst mycket tankar utan lever mitt liv.
  Jag ser dock alltid nyheter varje dag och har förstått två skillnader mot vanlig influensa….

  Den finns det vaccin mot och den vet man vilka mediciner som man kan sätta in och som hjälper.

  Sen tycker jag med att det är lite vääl mycket just nu och kommer fortsätta tänka på annat. Det är ju fredag 😉🙂

  Gilla

 9. Jag tänkte inte så jättemycket på det där viruset faktiskt. Men ska vara ärlig och säga att jag inte läst så mycket om det heller. Men tycker det verkar lite för mycket att alla springer och köper handsprit på momangen, varför inte använda det annars, man kan ju smittas av andra sjukdomar också!!

  Gilla

 10. Känner mig ganska obrydd om Corona, är väldigt förstorat känns det som. Sen kan jag vara ganska dålig på att läsa nyheter så kanske gör en gott på det sättet att man inte blir så stressad över det x) Håller tummarna för pappa att han får vara kvar tills allt är borta 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s