Konserthuset i Västerås

Tips på någon fin restaurang vid konserthuset Västerås?

Jag har kikat ut några, vad vet ni om dem?

Nu har jag bokat tåget till Västerås nästa fredag då vi ska gå på Smith & Thell som jag nämnt tidigare. BQ jobbar ju i Västerås så han är ju redan där så därför tar jag tåget dit. Då undrar jag genast, finns det någon restaurang i närheten som ni Västeråsbor eller som har varit där vet om är väldigt bra och har god mat? Jag vill inte ha tips på pizzerior eller snabbkedjor, det är inte grejen. Vi ska ha romantisk egentid innan konserten. Konserten börjar vid 20 och vi lär väl vara där till 19. Vi har därdör spilltid mellan 16 då BQ slutar till kl 19.

Pinchos finns ju och där har vi aldrig varit

Nojon Moni

Vi är Nojon Moni i Västerås, en indisk restaurang som lagar och serverar maträtter från indiens alla hörn. Vår meny är framtagen utifrån egna familjerecept och tillagas alltid med de bästa råvarorna.

Vårt mål till våra gäster är att ge en oförglömlig upplevelse med
god vällagad mat och trevlig och personlig service.

Bellman Restaurang

Avnjut middag eller lunch i gammaldags romantisk miljö. A la carte, grill och salladsbord (lunch) – Bellman

LIMONE

Ristorante Limone är en Italiensk restaurang i lugn, romantisk miljö som sedan 1996 är centralt beläget i ett av Västerås vackra sekelskifteshus kallat Officershuset. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till en luftig och behaglig miljö för både lunch- och middagsgäster.

12 reaktioner till “Konserthuset i Västerås

 1. Vad kul att ni ska till konserthuset i Västerås. Av dessa restauranger som du har skrivit om har jag bara varit på Bellmans och det var god mat där och fint. 🙂

  Gilla

 2. Vad härligt med middag och konsert 🙂 Hoppas ni hittar någon bra restaurang, jag har tyvärr inga förslag på restauranger i det området.

  Gilla

 3. Vad mysigt att ni ska ut och äta och hoppas att ni hittar en bra restaurang. Jag har aldrig varit där så jag har tyvärr inga tips. Kramis

  Gilla

 4. Frank och Kajplats 9 är de som jag minns sedan alla hockeyturer till staden. Kajplats 9 ligger så fint nere vid vattnet. Var där i somras och åt sen lunch när Marre tog sitt körkort i staden.

  Gilla

 5. Har ingen aning om bra tips. men pinchos funkar alltid. tycker dock en app restaurang tar bort lite av kärleksmyset jag ser hellre en servitör vid bordet, men pinchos är pinchos och det är gott. Hoppas det blir mysigt

  Gilla

 6. Jag har bara ätit på Pinchos av dessa du berättar om. Och det gillar jag inte, hehe. Det är också snabbmatsliknande, och har hittills aldrig ätit något där som var gott ”på riktigt” så att säga. Fast jag vet att många gillar det, och som koncept är det sjukt smart eftersom alla kan äta från olika regioner och olika storlek på portionerna och sådär… smidigt snarare än gott. Limone verkar godast av dessa, men jag är inte så förtjust i indiskt 🙂

  Gilla

 7. Jag hade nog inte valt pinchos om jag ville gå på en finare resturang 😉men hoppas ni hittar ngn trevlig och det gör ni säkert , så mysigt💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s