Tips på ny serie och två prinsessor

Två prinsessor fina prinsessor.

Två fina flickor som leker så fint och myser tillsammans. De vill leka med allt möjligt, hehe tröttnar snabbt. Nu spelar de spel inne i köket med BQ, det brukar Bellis kunna sitta med en bra stund då hon är på spela spel humör. Ena prinsessan ska snart gå hem så misstänker att det blir lite tandagnissel då från Bellis mest eftersom hon inte ska följa med då jag går hem med E. Vi bestämde att vi gör så att jag går hem med E, det blir nog ändå lugnast.

Jag har fått massa gjort och töserna har lekt fint. Det har väl varit någon liten osämja men inte nå större än att det har räckt med att jag visat mig på rummet så gick det över direkt. E har varit här nu i 4 timmar och Bellis vill absolut inte att hon ska gå hem, lilla vännen.

Ikväll ska det bli skönt med myskväll med älsklingen, det behöver jag känner jag, UNDERBART!

TIPS PÅ SERIE, Vi måste ha något avsnitt varje kväll.

Har ni tips på någon serie på Netflix eller VIAPLAY. För just nu följer vi Tunn Is och Homeland och dem går ju på SVTPlay & tv4 Play och dem kan vi ju inte slaviskt titta på då med andra ord eftersom det sänds bara 1 ggr i veckan.

13 reaktioner till “Tips på ny serie och två prinsessor

 1. Såklart blir det tjaffs, men det reder dom oftast ut själva. Jag lägger mig i alldeles för ofta 😳. Kolla Kalifat på svt med. SUPER!

  Gilla

 2. Så mysigt att se barn leka även om det kan bli lite tjafs ibland. Hoppas det gick bra vid lämningen och att dom kan leka snart igen

  Gilla

 3. Hoppas de gick bra att lämna henne. Låter som de haft de roligt iallafall. Sedan att du fick de gjort de du skulle göra är awsome.

  Gilla

 4. Så söta! Härligt när de har en vän som de leker så bra med 🙂 tycker också det är väldigt svårt att hitta en bra serie att följa..

  Gilla

 5. Vad roligt att hon har haft en kompis från skolan hemma. Vad skönt att det har gått bra med dom tross lite kafts. Hoppas att det gick bra att lämna hem henne utan bellis

  Gilla

 6. Just nu kollar maken och jag på Bosch på Viaplay, det är liksom ett fall per säsong kan man säga. Men det beror ju lite på vilken genre ni är sugna på?

  Gilla

 7. Så härligt när barnen börjar bli så stora att de kan ha vänner hemma och leka tillsammans….fina prinsessor du haft äran att husera idag måste jag ju säga.
  Jag tittar ju sällan på serier som andra tittar på (om jag tittar på serier över huvudtaget) men jag gillar ju supernatural fast vet inte var de går.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s