Hjärtskärande för mammahjärtat

Bästisen från skolan ska komma med hem?!

Idag ska finast E med oss hem efter skolan, jag ska hämta dem efter mellis kl 15. Har därför ett par timmar kvar att studera. Tar lunchpaus nu bara, behöver mat, visst är det så? Dessa tösen har varit kompisar sedan de var 3½ år, de gick på samma förskola innan. E har lugnande effekt på Bellis, det är en toppenbra kompis för Bellis. Vi vart så glada när det visade sig att hon också skulle börja samma klass. Vi tycker så mycket om den flickan & hennes mamma allihopa.

Mammahjärtat brast på mig igår 😦

När jag hämtade Bellis igår så kom E springandes och ville följa med oss hem. Jag förklarade ju såklart att hon inte kunde det då mamman och jag inte bestämt det. Hon ville jag skulle ringa upp mamman, men samtidigt kan man inte bara göra som barnen vill direkt. Dem besvikna ögonen som hon fick satt framför min näthinna hela kvällen igår. När jag dessutom visste hur lång dag hon hade haft framför sig och fortsatt skulle ha, jag fick kämpa emot.

Vi löser det på bästa sätt i alla fall

Mamman och jag hördes av i går kväll och vi sa därför att hon får följa med oss hem 1-2 dagar i veckan de dagarna hon har fler långpass efter varandra. Hon är ensamstående och har inga släktingar här. Tycker hon är en hjältinna som kämpar på. Kan man hjälpa till så gör man det. Dessutom bor vi jättenära varandra, hon bor bara på andra sidan gatan. Har vi inget inbokat så är det ju inga som helst problem att hon följer med oss hem, det är ju bara jättebra för Bellis också. Jag har gärna två barn här hemma, det är så mysigt.

Gahhh nu måste jag sätta fart och plugga några mer uppgifter på uppdraget som har deadline på måndag, så bara kavla upp armarna igen.

9 reaktioner till “Hjärtskärande för mammahjärtat

 1. Det är väl bra att de lär sig att de inte alltid kan få direkt som de vill 🙂
  Men bra lösning att hon kan följa med er hem någon/några dagar i veckan 🙂 Härligt att de har hittat varandra och tycker om varandra så mycket 🙂

  Gilla

 2. Ett stort hjärta av guld har du. Men visst gör de ont när ena vill följa med hem när man inte har planerat att kompisen ska med.

  Gilla

 3. Du verkar ha ett så stort hjärta överhuvudtaget, du är en mamma uti fingertopparna och verkar älska med hela dig!

  sv: oj, det finns det nog inte för det är en sååå cheeeeeesy historia, vill man verkligen läsa sådana??? XD

  Gilla

 4. Det är verkligen underbart när barnen hittar fina vänner! Härligt att det går att lösa så hon får vara hemma hos er ett par dagar i veckan så både mamman får lite avlastning när hon jobbar och att Bellis får ha sin kompis hemma och leka med. Kram 💖

  Gilla

 5. nu har det lugnat ner sej här då mina är större nu men ja jag vet exakt hur det känns o man blir lesen själv men som du säger samtidigt är de svårt de kan inte bestämma så själva heller då man jobbar o har jobb me allt då man kommer hem .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s