Vilket öga shoppar du med?

Det har då gått i ett, vilket varit toppenkul också.

Igår var vi ju på sötaste Milas kalas, snäckan fyller 1 år. Tänk tyckte nyss hon kom till världen, det går så fort. Fattar inte att vår tös fyller 7 år i höst, hur gick det till? Sedan har det ju varit loppis för hela slanten också.

Loppis är jättekul att stå och sälja vid och jag fick ivägsålt mycket, väldigt nöjd. Dock är det ju inte stora priser man säljer iväg dem för, så nästa gång har jag tänkt ta med leksaker hon inte leker med längre. Samt sätta något högre pris så man känner att man får gå med (ja men det gjorde jag ju, men ja ni förstår) vinst. Jag är vädligt glad att jag fått iväg mycket och det kommer till någon annan som får användning av dem. Jag sålde iväg ett stort lass också i somras på Facebooks köp och sälj.

Köper du med ögat eller plånboken?

Jag reagerade på hur viktigt det är att man plockar upp så det är lätt att se så det säljer bra. Vissa hade bara hävt upp sina kläder i bara högar och de menade att man alltså får riva runt bäst man ville. Det är inte säljande för ögat och jag tror att det kan hämma för sig själv då att få det sålt. Såg även andra också som hade bara leksaker över hela bordet och bara ett bord med bara leksaker gör att man heller inte får upp ögonen för det. Vissa satt för höga priser för grejerna också, det blir tyvärr inte sålt då. De ska typ inte betala något för grejerna, men de ska typ vara i nyskick. Jag såg pippihuset, men de skulle ha 300kr för det och nytt kostar runt 450kr. Dessutom var det trasigt på ett ställe. Man vill ju inte köpa ett begagnat pippihus som är en större spricka i på ena hörnat för 300kr då man kan få ett nytt för 400-450kr.

Har ni stått på loppis och sålt? Hur upplever ni det? Samt hur tänker ni när nu går på loppisar för att handla? Vad anser ni är värt att köpa och inte?

8 reaktioner till “Vilket öga shoppar du med?

  1. Så bra med loppis och att du fick en del sålt!! Men håller med om att det är lurigt med priser, folk vill ha nyskick gratis typ och andra säljer dåliga saker till höga priser. En svår balansgång. Jag har köpt och sålt en hel del hästgrejer på facebook och det är så bra 🙂

    Gilla

  2. Både och skulle jag tro.

    Tänker att man alltid går med vinst då man säljer på loppis för annars hade man troligen slängt eller skänkt grejerna och inte fått något alls.

    Trevlig måndag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s