Vilken fotoben ska vi stå på?

När man såg snö ute nu, vart det ett bakslag då?

Jag har saknat vinter och snö denna vinter faktiskt. Jag har velat åka pulka med Bellis, ut och fota vackra vinterbilder i soligt gnistrande vinterväder. Dock blir ju inte denna vinter så, det blir ju bara tö och blaskande så fort vintern kommer. Det man kan förvänta sig av denna vinter är man kan få lite soliga dagar och frost i så fall, det är ju vackert det med, inte sant?

Har vi gett upp vintern och tro att våren kommer nu i mars?

Näe nu är det nog dags att förbereda sig för våren istället, för man kanske kan hoppas på den istället och få vackra motiv att fota då istället. Jag känner att det kliar i fotofingrarna och det måste botas. vad kan man fota ute nu, INGENTING?

9 reaktioner till “Vilken fotoben ska vi stå på?

  1. Jag vill ju så gärna ha riktig vinter innan det blir vår på riktigt. Men nu känns det som att det är för sent. Mars är ju egentligen ingen vårmånad så man får ju fortfarande vara inställd på att det kan bli vinter.

    Gilla

  2. Så fina bilder du har tagit! Ja, det där med vackra snöbilder har det ju varit brist på den här vintern, men nu hoppas jag på vår och massor av solsken så det blir vackra bilder på blommor, fjärilar och bin. Hoppas du får en fin måndag! Kram 💖

    Gilla

  3. Jag längtar också efter att gå ut och fota, men som du säger finns det ju ingenting fint att fota i naturen nu! Men vi får hoppas att våren kommer snabbt det här året 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s