Vänner ger dåligt samvete?

Förbereda sig för galna mammor

Jaha nu ska jag alltså stå vid barnloppis hela dagen idag, eller från 10-15. Mammorna brukar vara rätt så galna faktiskt. De river rätt så friskt i kläderna och river runt. Hoppas att man får sålt något, men det ska man väl i allsin dar tro. Vet inte hur ofta man får vika om kläderna i backarna. Roligt är att Erica ska stå också, vi har hyrt två bort tillsammans, så vi får extra kvalitétstid tillsammans.

Såhär ser det ut nu precis i skrivandes stund utanför vårt fönster, V I N T E R ?!

Brukar du få dåligt samvete ofta?

En fd arbetskamrat till mig ansåg att det var bättre att inte ha vänner just för att man måste ha ett samvete för dem hela tiden. Jag frågade henne då om det inte blir långsamt att inte ha bästa vänner. Jag känner att jag skulle inte kunna vara utan mina bästa vänner som jag är så tight med. Erica och jag ska stå på barnloppisen idag, det ska bli tokmysigt. Madde träffar vi i eftermiddag då hon har kalas för sin dotter som fyllt 1 år, lilla Mila. Lyxdag med andra ord.

7 reaktioner till “Vänner ger dåligt samvete?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s