Tar du hand om dig själv?

Tänker du på din hyllning till vardags?

Vi gick ju en kurs tillsammans med Lofsangruppen med jobbet för något år sedan. Vi hade 4 intensiva dagar med träning, kurser, samtalsgrupper och tips. Vi fick lära oss så mycket där. Man måste tänka på sin hållning så mycket mer än man tänker på. Man ska ha rak rygg, samt tänka på hur man sitter, sittknölarna är viktig del. När man fick höra hur man ska hålla kroppen och göra så insåg man hur extremt fel man gör med sin kropp. Jag frågade också om tips på hur jag kan göra för min ländrygg som är så stel jämt. Fick massa matnyttiga tips på hur man ska göra. TROR ni att jag gör dessa tips då? Näee inte tillräkligt ofta, är lite för slö på det faktiskt.

Här är i alla fall 6 bra övningar för ländryggen som är jättebra – Tips från Kurera

4 reaktioner till “Tar du hand om dig själv?

  1. Jag har mkt problem med rygg och bröstsmärtor. Men jag har också märkt att jag har dålig hållning på ryggen liksom när jag både går och sitter

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s