Vi satsade all in på korall

Vilka färger är vår, jag tänker påsk, påskägg.

Jag älskar K O R A L L har alltid gjort det och nu ville jag minsann ha våriga naglar med lite färg och jag är toknöjd, tycker det vart som jag tänkt det. Nu ska man bara matcha upp dem med rätta outfits. Vilka färger är V Å R för er? Tror jag är rätt ute med för enligt Modette så kommer korall vara en av vårens trendiga färger i år 7 trendiga färger vår och sommar 2020

7 reaktioner till “Vi satsade all in på korall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s