Vi satsade all in på korall

Vilka färger är vår, jag tänker påsk, påskägg.

Jag älskar K O R A L L har alltid gjort det och nu ville jag minsann ha våriga naglar med lite färg och jag är toknöjd, tycker det vart som jag tänkt det. Nu ska man bara matcha upp dem med rätta outfits. Vilka färger är V Å R för er? Tror jag är rätt ute med för enligt Modette så kommer korall vara en av vårens trendiga färger i år 7 trendiga färger vår och sommar 2020

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Vi satsade all in på korall

  1. Det blev ju jättefint! En riktig vårfärg.

    Sv: Jag har haft problem att komma in på din blogg flera dagar, men nu lyckades jag äntligen komma in.
    Vet inte alls varför det strular med Bloglovin för dig, så tråkigt när det blir så…

    Gilla

  2. Så snyggt det blev! Jag gillar också korall – jättesnyggt! Jag kommer nog ha mycket i beige, blått och grönt under våren tror jag. Gillar de färgerna. Kram 💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s