Ska man satsa på korallfärgade?

Kan verkligen inte bestämma mig för något!

jag är lite fantasilös nu på hur jag vill ha naglarna, så får helt enkelt bestämma mig då jag är på plats där vilka färger som blir snyggt. Jag var inne lite på korall et tag, att det vore snyggt – Korallfärgade gelenaglar. Det är ju snyggt nu mot våren med och är varm färg som jag gillar. Men jag vet inte kanske är svårt att matcha det sedan, jaja vi får se helt enkelt. Vad tycker ni är snygg färg på naglar? ja ska ner dit nu när de öppnar, de har alltid drop-in, man bokar ej tider. Därför kan jag leta present till min kompis dotter som fyller år imorgon om jag får vänta lite.

Ska jag satsa på korall tycker ni?

7 reaktioner till “Ska man satsa på korallfärgade?

  1. Jag gillar ju svaga ljusa färger på våren. Gillar du korall och vill ha det så kör !

    Träffade ni tomten på tomteland? 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s