Kungen styr över riket

Godmorgon från hotellet, här sitter jag och myser i foajen och Bellis har hittat en kompis som hon leker med i och utanför lekrummet. Det var fler barn nyss, men de skulle gå ner till spat nu. De lekte kurragömma, superkul. Älskar det med barn att de är så spontana, det borde vi faktiskt ta efter mycket.

Idag är det alltså Tomteland som står på schemat, men det är inte öppet än så vi myser här vid hotellet så länge. Inte direkt jobbigt.

Långt inne i de vackra dalaskogarna invid Gesundaberg ligger ett riktigt sagoland. Här bland sjöar och vattenfall ligger  Trollens rike, Älvornas skog och Tomtens egen by med flera spännande platser som du hittills bara besökt i sagorna. Självaste Tomten styr över sagolandet och alla sagofigurer och väsen med varsam hand och ett hjärta av guld. Trollkungen filar sina planer i verket. Det blir tomtenis”arnas uppdrag att med hjälp av alla besökare sätta stopp för Trollkungens lömska idéer. Ja, i Sagolandet Tomteland har du aldrig en lugn stund, här händer spännande saker hela tiden

Hur låter det tycker ni? tror det kan bli en magisk dag som lockar både gamal som ung, mamma som pappa, barn som syskon, vad tror ni?

Fler bilder från morgonen

4 reaktioner till “Kungen styr över riket

  1. Så spännande det låter att besöka tomtelandet!😊 Inte helt fel att mysa på hotell heller. Ja vuxna borde helt klart ta efter barnen vad det gäller spontaniteten😊

    Gilla

  2. Så härligt när barn bara börjar leka med varandra så där! Var alldeles för blyg själv när jag var liten..
    Hoppas Tomteland är kul, ska bli spännande att läsa om hur ni haft det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s