Utsikt mot siljan och ny look

Nu kommer våren och modet flödar

Nu vill man shoppa loss inför vårmodet, det triggar en att vilja shoppa. Jag är sugen på denna outfit nedan, tycker det vore snyggt. Jeansen har jag redan liknande från Bubbleroom – Dora Straightleg Jeans, så då vore det det andra. Hur snyggt vore inte det inför stundade våren. Ellos har ju dessutom flera erbjudanden nu också, så kanske man skulle slå till helt enkelt. Det är trots allt inte jag som det är mest akut att handla till. Det är istället Bellis, hon har vuxit ur all 116 nu så måste shoppa kläder till henne strl 122 och 122-128. Ska ju som sagt stå och sälja på en barnloppis på söndag och där har jag rensat ut alla hennes 116, både vanliga kläder och alla ytterplagg. Ska kika lite på loppisen tänkte jag, bra skolkläder, dem man inte behöver vara lika rädd om.

(Ej sponsorinlägg)

Mönstrat linne PumpsVintage JeansCardigan JessikaArmband

Nu är vi på vägarna och far

Nu är vi alltså på väg till Tällberg där vi ska bo på Darlecarlia Hotell & Spa en natt. Ikväll blir det 3-rätters meny, uppklädda och fina kommer vi vara alla tre. Jag packade redan igår för att vara steget före. När vi kommer fram till hotellet så får vi tillgång till spat redan då, trots att vi inte ska checka in förrän kl 15. Det är sportlovstema där också denna veckan och mellan 10-14 är det öppet för barnfamiljer där. Därför vill vi vara där i tid så att vi hinner vara där en stund. Imorgon blir det Tomtelandet för hela slanten

Har ni bott på hotell och gått på spa med era barn eller syskon någon gång? Eller blir det i regel att ni åker med partnern eller vänner istället? Det är nog lika trevligt vilket som. Ska bli spännande att se hur det ser ut där. Det ska visst ligga så man har utsikt mot Siljan. Vi har bokat rum så vi ska ha utsikt mot Siljan också. Först har vi 1½h bilresa innan vi är framme.

Ha en fortsatt bra sportlovsvecka och misstänker att ni får nöja er med bildbombsinlägg nu från min vistelse här, för kommer inte prioritera bloggen nu på annat sätt.

12 reaktioner till “Utsikt mot siljan och ny look

 • Tycker att det låter fantastiskt mysigt att vara på spa med hela familjen! Har varit på spa med dottern och har några gånger varit på massage där vi ligger i samma rum både hon och jag. Mysigt! Sonen är är lite för aktiv för att vara på spa, men han älskar att bada och basta och vi hänger ofta på spa-avdelningarna på hotell, där är det ju oftast inte samma lugn som på ett rent spa 🙂

  Gilla

 • Kul med spa..hoppas att det blir mysigt..fina kläder..Ja barnen växer ur saker snabbt så loppisar är toppen..

  Gilla

 • Ha det så mysigt nu på er lilla tur tillsammans. vi har varit med barnen på SPA men då blir det ju mest badspa i fina miljöer för många SPA har öppet med barn visa tider. Hälsa till tomten från mig

  Gilla

 • Hoppas ni får det riktigt trevligt! Mysigt med SPA för hela familjen! Jag har faktiskt bara varit på SPA med jobbet genom åren, men ska åka med min dotter lite senare i vår. Lite mamma/dottermys 🥰 Kram 💖

  Gilla

 • Vi har varit på många spa hotell genom åren. Även när barnen var små. Vi gör det fortfarande med barnen fast dom är stora. Men lite extra roligt är det ju när dom är små och speciellt som på ert hotell när det är sportlovstema. Låter verkligen jättemysigt. Ha det så trevligt kram ❤

  Gilla

 • Super fin outfit. Vi brukar åka på spa , haft barnen med oss både hemma i sverige och utomlands. men visst om man verkligen ska koppla av till fullo – kan ju spa ses mer som en vuxen resa. men om man inte bara spaar så finns det ju kanske massa annat kul även för barnen. I somras hade jag mannen och barnen ett helt spa för oss själva när vi åkte runt som rese testare.

  Gilla

 • Härligt, skönt och mysigt med SPA helg.
  Aldrig varit med barn på SPA men om jag förstår dig rätt så har de speciellt för barn nu då ni har sportlov?
  Njut i fulla drag 🙂

  Gilla

 • Hej!
  Vad kul att du lämnade en hälsning hos mig! Tack!
  Så du lämnade havet för Dalarna? 😉 Jag kommer ifrån Dalarna (Ludvika) och flyttade därifrån vid 30 års ålder, år 2001 😉 Längtar INTE tillbaka 😉
  Hoppas ni fick en mysig vistelse på SPA i vackra Tällberg.
  /Maria

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s