Älgstek och öppen brasa

En underbar dag börjar passera.

Nu ligger vi här och nördar BQ och jag i sängen och Bellis sover seda 20 i sin säng. Vi har tyst volym på och kikar på Efterlyst medans vi även uppdaterar oss på nätet, fniss. Vi har haft en toppenhärlig dag och allt har gått så bra. Bellis har tyckt det varit lika roligt och mysigt som vi. Nu har vi en härlig hotellfrukost att se fram emot i morgonbitti, den ser jag väldigt mycket fram emot faktiskt, för hotellfrukost är svårslaget.

Maten var toppklass på faktiskt, riktigt gott. Likaså vin och dessert. Därför kan jag vrmt rekomendera er att åka till Dalacarlia Hotell & Spa.

Spaavdelningen var också en klass i sig faktiskt

Deras spa var också väldigt bra. De hade flera sektioner som man kunde nyttja. En bubbelpool som var väldigt varm, superhärlig. En utomhuspool som också var väldigt varm. Det fanns relaxavdelning där man kunde ligga i relaxstolar framför en brasa, så ljuvligt. Hade en barnvänlig stor pool, där det fanns stora ytor för alla. Det fanns flera bastu och fler behandlingsrum. Inget att klaga på och allt var genomtänkt och behagligt.

Det låter väl som något ni borde åka till ?1. Det är verkligen värt resan. Vi har valit paketet som heter lilla middagspaketet och då inkluderat spa.

FLER BILDER FRÅN VÅR HÄRLIGA KVÄLL

9 reaktioner till “Älgstek och öppen brasa

  1. Så härligt ni verkar ha det på hotellet. Fast älg det är bara för läskigt. Det sitter i sedan jag avr barn och alla älgar som sköts på morfars ägor skulle styckas det första på hans ladugårdsplan eller nu mina föräldrars.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s