Hur integrerar du med dina läsare?

Ser ni snurrande karuseller framför er?

Phheew nu var denna studiedag till ändå och jag får tagga om till imorgon istället. Jag har skrivit och läst så det ryker om huvudet idag känns det som. Ja ni kan ju se det framför er kanske, fniss. Ögonen ”didingar” också som en tecknad figur, så de ser ut som snurrande karuseller eller något, totalt fulltankad. Blir lika imorgon också för då måste jag renskriva allt och gå igenom allt igen i fall att jag missat något idag. Ja jag ser ju inte så lite fram emot vår spavistelse vi ska till på torsdag, näe inte alls.

Ser ni mig framför er?

Vad ska jag satsa på med min blogg?

Jag har fått min blogg bedömd av ett företag som just bedömer bloggare. Jag har fått tips på hur jag ska göra för att nå ut till google och andra bloggare som ex. De har gjort en tankekarta och även har jag fått flera tips längst vägen som jag försöker hålla mig till. Jag har fått tänka mig om lite i mitt bloggande. Mitt sätt att skriva och hur jag formulerar. Bloggen ska berätta något till er. Det ska inte vara en dagbok endast till mig. Man måste integrera med läsarna. Det är ju roligare att läsa en blogg som verkar intresserad av sina läsare, eller hur?

Vad vill du nå ut med bloggen? Dem som bedömde min blogg ansåg att min styrka var mina foton. Jag ska därför tala med mina foton, men ska också då bjuda in er i texten och tala till er inte tala bara till mig själv. Där är min styrka och mitt nya sätt att tänka.

Hur låter det tycker ni, verkar det rimligt? Jennifer ger tips på hur du kan marknadsföra din blogg på bra sätt.

13 reaktioner till “Hur integrerar du med dina läsare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s