Hur integrerar du med dina läsare?

Ser ni snurrande karuseller framför er?

Phheew nu var denna studiedag till ändå och jag får tagga om till imorgon istället. Jag har skrivit och läst så det ryker om huvudet idag känns det som. Ja ni kan ju se det framför er kanske, fniss. Ögonen ”didingar” också som en tecknad figur, så de ser ut som snurrande karuseller eller något, totalt fulltankad. Blir lika imorgon också för då måste jag renskriva allt och gå igenom allt igen i fall att jag missat något idag. Ja jag ser ju inte så lite fram emot vår spavistelse vi ska till på torsdag, näe inte alls.

Ser ni mig framför er?

Vad ska jag satsa på med min blogg?

Jag har fått min blogg bedömd av ett företag som just bedömer bloggare. Jag har fått tips på hur jag ska göra för att nå ut till google och andra bloggare som ex. De har gjort en tankekarta och även har jag fått flera tips längst vägen som jag försöker hålla mig till. Jag har fått tänka mig om lite i mitt bloggande. Mitt sätt att skriva och hur jag formulerar. Bloggen ska berätta något till er. Det ska inte vara en dagbok endast till mig. Man måste integrera med läsarna. Det är ju roligare att läsa en blogg som verkar intresserad av sina läsare, eller hur?

Vad vill du nå ut med bloggen? Dem som bedömde min blogg ansåg att min styrka var mina foton. Jag ska därför tala med mina foton, men ska också då bjuda in er i texten och tala till er inte tala bara till mig själv. Där är min styrka och mitt nya sätt att tänka.

Hur låter det tycker ni, verkar det rimligt? Jennifer ger tips på hur du kan marknadsföra din blogg på bra sätt.

13 reaktioner till “Hur integrerar du med dina läsare?

 1. Åh vad härligt med spavistelse! Jag har aldrig själv varit på spa, men i fall du får det att se lockande ut här via bloggen så kanske det får bli ett spabesök också för mig snart 😉

  Gilla

 2. Intressant det där. Ren dagbok är inte så kul att läsa såvida det inte är någon man känner. Min svaghet nu är bilderna. Konstigt egentligen då jag gillar att fotografera. Jag gillar att få tips, och äkta då. Något du gjort. Samtidigt att du bjuder in dina läsare 😊

  Gilla

 3. Vad intressant att få sin blogg bedömd på det sättet! Det hade jag gärna också fått, samtidigt som jag är rädd att det hade fått mig att försöka ”vara” på ett sätt som jag kanske själv inte tycker är roligt 🙂

  Gilla

 4. Så roligt att någon har granskat din blogg. Dina bilder är verkligen en av styrkorna i din blogg och att du delar med dig av din vardag på ett naturligt sätt. Kram 💖

  Gilla

 5. Jag håller med i att din styrka ligger i dina bilder, men jag tycker du är duktig på att berätta! Som att sitta och snacka med en kompis liksom!

  Gilla

 6. Åh jag kan tänka mig att hjärnan blir helt slut efter en sån dag?! :’D Vad spännande att ha blivit bedömd på det sättet, och att just dina bilder blev till en styrka vilket jag kan hålla med om eftersom du är otrolig med dina bilder! Alltså att jag gillar det, superduktig 😀 Måste nog själv fundera lite på detta, men ser min blogg lite som en dagbok för mig själv! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s