APL och pedagogisk lekpark

Pedagogisk lekpark, önskan om praktikplats.

Vi var ut på en härlig runda med promenad och gick till en lekpark liten bit bort och det är en förskolas lekpark. Man får ju leka där då verksamheten är stängd. Jag önskar faktiskt att jag får min APL där, det verkar vara en toppenhärlig förskola, samt att jag tjuvkika in lite hos dem, såg toppen ut. Man får inte bestämma själv, det gör skolan. Antar att man kan lämna önskemål vilka områden man får önska sig.

Berätta gärna mer om APL – Hur var det för er?

Här kan ni läsa om vad skolverket skriver om APL. Ni som gjort APL vad fick ni göra för tester? Hur såg era dagar ut? Gick ni heltid? Vi ska ju även göra uppdrag samtidigt som praktiken så antar att man har det inräknat i tiden man har på APL? Jag ska göra min apl-praktik i slutet av sept först, så därför har jag inte fått info alls om detta än.

Bara för att förtydliga så vet jag att det är dags att göra om mina naglar, men måste vänta in lönen först.

Idag har jag gjort två headers åt två bloggare, de vart rätt lika, men unika ändå

KIKA IN TILL DEM BLIR DE GLADA

8 reaktioner till “APL och pedagogisk lekpark

 1. Godmorgon i solen 🙂

  Jag som inte följt Din blogg så länge (typ en vecka) har lite att läsa ifatt för att förstå en del inlägg.
  Vad är det Du pluggar till?

  Må gott

  Gilla

 2. Åh va kul med apl, på uska utbildningen hade vi apl varje termin också med olika uppgifter som hörde till, tror vi hade hel tid ändå, men första apl perioden var helt klart minst tidskrävande. Dom andra två perioderna var lite tuffare, det innefatta både saker man skulle få gjort på platsen man var på men även måsta man ju skriva och allt de typ efter man varit på apl platsen 8 timmar 😂 så va upplägget i mitt fall i alla fall, fast de va grymt roligt och intressant ❤️

  Gilla

 3. Var inne och kika på de två bloggarna som du gjort headers till….de var verkligen jättefina. Så härligt det ser ut där på gungan….kan riktigt känna hur det kittlar i magen

  Gilla

 4. Tack ännu en gång för hjälpen med min header 💖💞 Idag har jag faktiskt inte satt min fot utanför dörren ä. Det är kraftig storm med regn ute så för en gångs skull blev jag inne. Vad härligt att ni kom ut i dag i alla fall. Håller tummarna för att du kan få lämna in ett önskemål i alla fall

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s