Skapa en designdetalj i hemmet

Såg dessa detaljer hos designbymnirelle

Vi gillar våra detaljer runt dörröppningar i vår lägenhet. Det såg vi hos en trenddesigner på hennes instagram – designbymirelle. Unikt också är att vi har en äkta tegelvägg i hallen. Det vi har annorlunda mot designern är att vi har annan färg, samt att vi har en liten detalj i hörnen

Visst är det kul att skapa en egen detalj. På hennes instagram ser man mycket man skulle vilja ha, jag bara älskar hur hon gjort med trappan, det skulle jag lätt anamma om jag hade hus. Där hade hon använt sig av en budgetvariant för att få en extra snygg detalj – Kika in

12 reaktioner till “Skapa en designdetalj i hemmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s