Beslutsångest deluxe

” EJ SPONSORINLÄGG”

Korta jeansjackor hör våren till tycker jag & jag har slitit ut tre stycken sedan innan. Nu dock vill jag ha en ny men kan verkligen inte bestämma mig vilken av dem jag ska ha Blixtlås pu-jacka. Det finns fler färger att välja mellan, men för mig är det mellan dessa jag väljer. Jag tror faktiskt att det lutar åt den tobaksbruna, men jag är så sugen på den rosa med. SAMT NEJ kommer inte köpa två färger, så jag måste välja en av dem.

VILKEN HADE NI VALT?

Angående busschauffören – Ilskebritta

Hänvisar till tidigare inlägg – Nonchalanta busschaufförer, läs där om ni missat. Jag ringde i alla fall upp bussbolaget och de hävdar att de inte ska stanna på båda sidor efter som det är som en refug där de vänder och kommer tillbaka igen. Vi ska därför gå över gatan direkt. Ja visst OK köper jag. Dock frågade jag varför de stannat hela förra året då vi stått där och att de inte gör det nu. Det kunde hon inte svara på, utan så ska det vara. Hon ansåg då att inte chauffören hade gjort något fel.

Det är föräldrarnas ansvar inte barnen och deras.

Jag tog upp det också att skolbussen bara körde förbi och att barnen ska veta att det kommer en ny buss. Det ansåg hon dock var fel, bussen borde stanna och säga det till barnen att bussen är full och att det kommer en till bakom. Det skulle hon i alla fall rapportera vidare. Jag fick godta det och förmodligen lät jag nog ganska arg då jag ringde. Det är ändå barn det handlar om. Hon hävdade dock att det är föräldrars uppgift att läsa busstabeller, samt att informera barnen om att det är två skolbussar efter varandra så barnen förstår det då första bussen kör förbi.

Följ min nya blogg på nouw, klicka följ nedan, då får ni mina uppdateringar i ert flöde fast min blogg inte är nouwblogg på nouw

——————–>FÖLJ PÅ NOUW<———————-

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Tyvärr fungerar inte min gamla bloglovin så har fått göra om den så vill ha många nya följare

20 reaktioner till “Beslutsångest deluxe

 1. jag brukar alltid ha svart skinjacka (fuskskin) mycket för att jag brukar ha den lite öppen och då passar ju jacka till allt. Men du verkar ju mer sugen på den bruna eller rosa, jag älskar ju rosa men jag tror faktiskt du skulle passa väldigt bra i den bruna så jag röstar nog på den bruna då faktiskt 😍

  Gilla

 2. När det kommer till skolbussar är barnen så beroende av dem så det är en självklarhet att de ska stanna och tala om för de att det kommer en till efter denna. Bra att du ligger på!

  Gilla

 3. Jag tror att du skulle passa jättebra i den rosa jackan som jag tycker är supersnygg.
  Visst ska man som förälder hålla koll på busstiderna men det handlar om barn så då måste chaufförerna vara extra observanta tycker jag.

  Gilla

 4. Så snygga jackor! Jag hade definitivt valt den svarta om jag skulle ha till mig själv. Jag tycker att den bruna och den rosa är jättesnygga, men passar nog andra bättre än mig. Jag väljer av någon anledning alltid svart på ytterkläder.

  Gilla

 5. Jag hade valt brun utan tvekan. Den var mer ”jag helt enkelt o jättesnygg.

  Förstår dem på ett sätt om föräldrars ansvar att lära barnen vilken buss men då bör det ju vara så man själv hur de går också vidare och att bussen följer det med framförallt.

  Gilla

 6. Om din magkänsla säger brun så ska du absolut köra på det. Den rosa är också fin men svårare att matcha med olika färger. Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s