Beslutsångest deluxe

” EJ SPONSORINLÄGG”

Korta jeansjackor hör våren till tycker jag & jag har slitit ut tre stycken sedan innan. Nu dock vill jag ha en ny men kan verkligen inte bestämma mig vilken av dem jag ska ha Blixtlås pu-jacka. Det finns fler färger att välja mellan, men för mig är det mellan dessa jag väljer. Jag tror faktiskt att det lutar åt den tobaksbruna, men jag är så sugen på den rosa med. SAMT NEJ kommer inte köpa två färger, så jag måste välja en av dem.

VILKEN HADE NI VALT?

Angående busschauffören – Ilskebritta

Hänvisar till tidigare inlägg – Nonchalanta busschaufförer, läs där om ni missat. Jag ringde i alla fall upp bussbolaget och de hävdar att de inte ska stanna på båda sidor efter som det är som en refug där de vänder och kommer tillbaka igen. Vi ska därför gå över gatan direkt. Ja visst OK köper jag. Dock frågade jag varför de stannat hela förra året då vi stått där och att de inte gör det nu. Det kunde hon inte svara på, utan så ska det vara. Hon ansåg då att inte chauffören hade gjort något fel.

Det är föräldrarnas ansvar inte barnen och deras.

Jag tog upp det också att skolbussen bara körde förbi och att barnen ska veta att det kommer en ny buss. Det ansåg hon dock var fel, bussen borde stanna och säga det till barnen att bussen är full och att det kommer en till bakom. Det skulle hon i alla fall rapportera vidare. Jag fick godta det och förmodligen lät jag nog ganska arg då jag ringde. Det är ändå barn det handlar om. Hon hävdade dock att det är föräldrars uppgift att läsa busstabeller, samt att informera barnen om att det är två skolbussar efter varandra så barnen förstår det då första bussen kör förbi.

Följ min nya blogg på nouw, klicka följ nedan, då får ni mina uppdateringar i ert flöde fast min blogg inte är nouwblogg på nouw

——————–>FÖLJ PÅ NOUW<———————-

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Tyvärr fungerar inte min gamla bloglovin så har fått göra om den så vill ha många nya följare

20 reaktioner till “Beslutsångest deluxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s