Det är för mig en gåta?

Tummen höll ej, men nageln höll?!

Idag då jag lämnade Enzo till sina ägare så fastnade jag i nåt på bildörren och fick lirka ur tumme och nagel. Det gjorde gräsligt ont faktiskt. Tummen är jätteöm efter detta, gör ont så fort jag rör den. Otroligt nog höll nageln utan att få någon större skråma. Det är en ynka repa i, men det syns inte om man inte vet om det. Hur kan det ens vara möjligt?

Hur hållbara är era gelenaglar ni som har? Hur länge brukar de hålla innan ni behöver göra om dem? Upplever ni dem som dem blir matta snabbt?, eller håller de sig blanka tills ni gör om dem?

Här kan ni läsa vad skillnaden mellan akryl och gelenaglar är

4 reaktioner till “Det är för mig en gåta?

  1. Jag har gelenaglar som jag gör om var tredje eller fjärde vecka. De brukar inte bli matta, utan det är bara pga utväxten jag gör om dem. Har också slagit i i en bildörr en gång och då rök halva nageln… aj!

    Gilla

  2. Vilka fina naglar först och främst! Och aj för din stackare tumme! Mina naglar håller väldigt bra och går ALDRIG sönder innan jag gör om dem men jag har ju bara förstärkning på mina egna. Upplevde att de höll sämre förr när jag gjorde förlängning med

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s