Vilket hjärta ser du?

Friskt och knoppigt och toppigt ute

Vi tog en promenad på förmiddagen efter jag skickat in uppdraget från skolan, pheew. Det var friskt och härligt ute, verkligen VÅR måste jag säga. Vet ni när det klassas som vår? Har ni koll på det? HAR VI VÅR NU DÅ? Nej inte än hos oss i alla fall vi har haft minusgrader denna veckan fortsatt. Hos oss har i alla fall buskar och träd börjat knoppa och som jag förstått det också så är det snödroppar och vårblommor på gång också.

HUR MÅNGA HJÄRTAN SER DU I BILDERNA, Enzo,Bellis, BQ är tre, vilket är det fjärde!?

Om dygnsmedeltemperaturen är över 0,0°C men under 10,0°C kallar vi detta för ett dygn med vårtemperatur. Om detta inträffar sju dygn i följd, säger vi att våren anlände det första av dessa dygn. Även om det blir en återgång till lägre temperaturer därefter så räknas det fortfarande som vår.SMHI

11 reaktioner till “Vilket hjärta ser du?

 1. Hmmm, vattendraget ser ju lite ut som ett hjärta….sen är det ju alltid med en person som inte syns på bilderna och det är ju fotografen…och jag är säker på att du är hjärtat i din familj.
  här nere är det nog snart vår, fast det har känts väldigt kallt idag

  Gilla

 2. Vad härligt med en promenad!
  Ingen vår här heller ännu men solen har börjat titta fram och det är så härligt, hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vårkänslorna kommer.

  Gilla

 3. Jag har med lärt mig det där som du skriver ifrån SMHI, när det är vår. Men här tyckte jag att det bara är grått & ruggigt ute idag. Inga vårkänslor…brrr 😨😊. Jag ser tyvärr inget 4:de hjärta 😆

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s