Spottar du i glaset eller skålen?

Tacogratäng med ett glas rött vin

Sådärja, nu har jag pluggat klart för idag och slår igen boken och Hermods för denna veckan och öppnar igen på måndag. Ska skicka in uppdraget imorgon, orkar inte mer ikväll. Ska korrekturläsa det bara så det inte är stavfel och så, annars är allt klart. I kväll tänker jag tänka bort allt vad nyttigt, och sådant heter. Känner att denna veckan och helgen som var var för mycket för mig. Behöver få en avkopplande kväll tillsammans med älskling, samt mini me innan hon ska lägga sig. Längtar efter henne ska hämta henne snart?

Vad ska ni göra för middag ikväll, jag tänkte göra tacogratäng al´a Viktväktarna

Har ni förbud, eller unnar ni er på helgerna?

Äter ni godis & chips på fredagar eller lördagar? Eller hör ni till dem som inte äter sådant och äter annat ”nyttigare” snacks eller så? Jag unnar mig sådant på fredagar, något litet på lördagar. Jag tycker vi alla är värda det och jag skulle faktiskt tycka att det var tråkigt att inte unna sig sådant. Allt är ju så klart relativt, beror ju på vilka mängder och hur ofta man gör. Jag tyckte nog att jag skrev fredag och något på lördagen va?

11 reaktioner till “Spottar du i glaset eller skålen?

 1. jag brukar unna mig om helgerna också, om jag känner mig sugen på något speciellt vill säga. Men ibland är jag faktiskt inte sugen på något als så på helgerna, fast då händer det jag köper något måndagssnacks istället, så ibland byter jag lite på dagarna utifrån när suget kommer haha 😂😂

  Gilla

 2. Jag unnar mig aldrig något eftersom jag äter strikt LCHF. Men jag vill inte heller, har inget behov av snask. Ikväll däremot åt jag blåbär och grädde med vaniljpulver i. Så gott ju! 😋

  Gilla

 3. Tycker det är superviktigt att unna sig men också viktigt att inte begränsa sig liksom, om man tänker matmässigt! Är man sugen mitt i veckan ska man såklart kunna ta det, men med måtta i sin helhet 😀 KRAM

  Gilla

 4. Äter oftast bara onyttigt när det är något speciellt som till Mellon. Eller om någon fyller år eller något annat man ska fira. Men visst händer det att man blir sugen mitt i veckan på något som t.ex nu när det är semmeldagar 🙂 kram ❤

  Gilla

 5. Försöker hålla mig till helgen men blir jag sugen på choklad i veckan så köper jag mig en bit choklad.
  Likaså om jag blir bortbjuden så äter jag även om det är en tisdag.
  Får inte gå till överdrift åt något håll 🙂

  Gilla

 6. Jag brukar köra på att jag inte ska äta onyttigt i veckorna, men sen rätt fritt på helgerna. Det känns som en långsiktig livsstil mer. Att ha förbud helt brukar ändå inte funka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s