Snuvade på karamellen?

Jag vill ha snö och vinter.

Jag vill ha snö och vinter, denna vinter och hösten har ju bara varvats med att vara höst och vår typ. Jag vill inte ha vår och knoppar redan. Nog för att det är fint, men hur ska man veta om man ska börja knapra allergimedicin? Ska jag behöva äta allergimedicin året om? Vanligtvis brukar jag äta mars till september, går inte vara utan. Verkar som jag måste börja redan för jag har den där jobbiga huvudvärken på gång och det känns som allergin börjar starta, DUBBELKSUCK!!!!! Ska vi bli snuvade på vintern i år?

Lyckan är total igen

Pappa har kommit hem igen, kom hem igår eftermiddag. Han har fått med sig en mask att andas i för lungornas skull. Han har sovit gott hela natten och är glad att han fått komma hem igen. Mamma tycker såklart att det är lite oroligt, just för hon såg allt och får ta stort ansvar. Hon måste få ta det i sin takt, allt sköljer ju över en då allt lagt sig – Hastigt och lustigtEn jobbig natt med mycket tankarVille inte sluta krama moffa.

15 reaktioner till “Snuvade på karamellen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s