Ville inte sluta krama moffa

Tycker synd om moffa och näsan

Bellis fick följa med till morfar idag och ni ser ju, hon ville gosa mycket med honom. Pappa hade även fått bort många sladdar och har endast syrgasen kvar. Han är mycket piggare och lunginflammation/lungsäcksinflammationen behandlas ju nu med antibiotika. Idag dvs imorse har han fått flytta till avdelningen istället för intensiven.

Kunde inte vänta in doktorn

När vi var där så höll de på med ronden för fullt. Dock tar ju det en stund så vi hann ej vänta kvar, men mamma finns ju där för honom. Det skulle ta en stund innan de skulle ronda hos honom. I bästa fall får han komma hem idag, det är proverna de ska avgöras på. Bellis ville inte gå då vi skulle åka, hon kramade moffa massor. Hon tyckte synd om moffas näsa, har han ont? Vi förklarade att han har så för att bli frisk. Hon grät när vi gick och ja jag med. Men mormor är ju där och tar hand om honom och hoppas hon får med honom hem idag.

Nu är vi längst vägarna igen och det kommer ju vår dag mestadels fortsätta att vara så. Vi kommer ta nån timmas stopp vid Busfabriken.

12 reaktioner till “Ville inte sluta krama moffa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s