Sken upp som en solstråle

En uppdatering från Oskarshamn

Ja nu är vi då alltså här, och kan ju tro att ni har funderat hur det går. Det är nog ganska oförändrat läge med pappa. Proverna visar bra, men ändå måste han vara kvar med tanke på att han vaknade med kraftiga smärtor i brösten tidigt i morse. Hjärtat är röntgat och de har spolat med kontrast i njurarna. Han har gjort skiftröntgen och de har tagit massor av prover. Nu ligger han uppkopplad mot skärm på hjärtintensiven över natten och får vi bästa fall hem honom i morgon. De tror att han har haft någon infektion i kroppen som ev kan ha påverkat hjärtat och njurar. Vi kommer få veta mer i morgon när vi åker till pappa igen.

Behövde den tiden tillsammans.

När vi kom till Oskarshamn så släppte vi av mig vid sjukhuset så fick jag träffa pappa själv i lugn och ro och samtidigt prata med vårdpersonalen själv. Pappa var ju uppkopplad mot en monitor med syrgas i näsan. Det var jobbigt att se honom sådär så jag kunde inte hålla tårarna borta. Han var glad i hågen och sig lik som vanligt. Han sken upp som en solstråle då han såg mig. Det ser bra ut alla proverna, men han andas lite snabbare och mer ansträngt än normalt så de vill ha kontroll på det.

Usscch vilken hemsk dag detta varit och oron finns där ju hela tiden att något ska hända över natten. Dessutom kändes det ju sorgligt när man åkte från sjukhuset, som man överger honom.

Nu ska jag gå sova, hoppas att jag kan sova något.

7 reaktioner till “Sken upp som en solstråle

  1. hoppas din pappa kryar på sig, ja det är inte kul att se dom ligga där och vara sjuka för man kan ju inte göra något själv.. Var med om det själv några gånger innan min mamma gick bort 2018..Men vården är bra så det är bra att den finns

    Gilla

  2. Det måste ha varit skönt att se hans leende i allt 😊
    På en bättre plats kan han inte vara vännen ❤️❤️. Dem har koll på han. Jag hoppas & håller tummarna & önskar att det är en liten förbättring i morgon 🙏🏻🙏🏻✊✊💫💫. Du är en kämpe som orka skriva här 💖💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s