En jobbig natt med mycket tankar

En man med stark fysik

Godmorgon, nu har jag pratat med Hjärtintensiven Oskarshamnssjukhus och pappa har haft en bra natt. De fick ge honom febernedsättande i natt då han vaknat med hög feber. Han har tagit nya prover inatt och idag och hjärtfrekvensen har fortsatt inte visat någonting. Idag har hans infektionsprover visat högre vilket visar tecken på det dem tror att pappa har en pågående lunginflammation. Lunginflammationen har gett honom de smärtor han har känt. Pappa får inte åka hem idag, utan blir kvar idag med. Vi ska åka upp till honom strax här, ska bara invänta att alla är klara först. Min pappa är en vältränad människa med god fysik. Det har han stor fördel av nu.

Jag mår något bättre efter detta, dock är ju inte pappa pigg, han är ju väldigt dålig av infektionen i kroppen, han får nu antibiotika intravöst. Detta ger så mycket känslor och tankar. Jag mår ju inte bra och många tankar som spelar en hjärnspöken i huvudet och det är jättejobbigt att se honom sådär. Personalen där är extremt kompetenta och väldigt fina. En av dem sa att de njuter av när jag pratar, för hon älskade dalmål, fniss.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, hörs senare

9 reaktioner till “En jobbig natt med mycket tankar

  1. Det är så jobbigt när nära och kära inte mår bra. Men som du säger, har han god fysik så har han verkligen nytta av det nu och det kommer bli bra.Tänker på dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s