Hastigt och lustigt

Jaha, nu var det hastigt och lustigt en blixtvisit till Oskarshamn. Fick samtal från mamma i morse att pappa vaknat med smärtor i bröstet i natt. Envis som han är ville han inte åka till sjukhuset. Mamma ringde mig och var jätteledsen. Vi försökte övertala pappa, men han ville ej, envis som få. Han ramlade ihop på golvet och då ringde mamma ambulansen. Först misstänktes hjärtinfarkt. Ambulansen tog massa prover och där visades inget på hjärtat. Han fick ändå åka till sjukhuset med ambulansen för han hade så hög puls. Massa prover har tagits och det verkar vara en kraftig urinvägsinfektion. Pappa, har också hög feber och ev lunginflammation. Som det verkar nu blir han nog inte inlagd jag vet inte mer än så nu.

Min förmiddag har varit hemsk, har gråtit så tårarna är slut typ. Jag längtar så mycket efter mamma och pappa nu. Min ena syster och min bror är redan där och är med dem nu.

Fy vad jag hatar avstånd.

11 reaktioner till “Hastigt och lustigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s