Är du feg eller vågad?

Var den så snygg som den verkade?

Gula toppen – Sonja Spetstopp gul Ellos blir ju bara hur läcker som helst tillsammans med jeans med hög midja. Det var jag tvungen att testa och det var jättefint tillsammans och toppen är hur skön som helst också. In och fynda er en ni med och dessutom är den på E L L O S REA också, det tackar vi inte nej till.

Bär ni färgglada kläder- Vågar ni?

Jag har varit feg för att använda det, dock tycker jag om det mer och mer. Finns det någon färg ni absolut inte skulle ha på er? I så fall vilken? har ni någon spärr att Nej nej det är big no no den sätter jag inte på mig. Det trodde faktiskt jag att G U L vad för mig, men alltså den är ju läcker. Har t.o.m sett en gul kappa jag tycker skulle vara häftigt att ha. Jag skulle ju inte sätta på mig knallgröna eller knalloranga byxor till den kappan direkt, skulle du?

Denna top finns i Gul och i svart, skulle du ta svart för att vara på safeside så att säga, eller vågad som jag?

18 reaktioner till “Är du feg eller vågad?

 1. Denna spetstopp var jättefina, skulle gärna vilja prova en gul. Ska absolut gå in och kolla. Det är fint mer färger. Men jag kör det mesta i svart. Den färgen gillar jag. 😊

  Gilla

 2. Den är supersnygg… och passar dig perfekt. Jag hade också valt gul. En gång i tiden hade jag bara svart och vitt… Tråkigt!!!! Om man ser på våra gruppbilder så lyckas jag alltid sticka ut med något färgglatt bland de andra traditionella kollegerna.

  Gilla

 3. Starkt av dig att våga 💪🏼😊. Skitsnygg blev du! 😘
  Jag är både feg & vågad när det kommer till kläder. Alltså, jag sätter inte på mig vad som helst. Som t.ex. starka färger 😄. Men samtidigt vill jag testa. Så är det någon säger testa & jag tvekar. Å den övertygar mig. Så oftast testar jag då 🙂

  Gilla

 4. Wooow den var ju rå snygg 🙂 klart man ska ha lite vågat testa vara sig själv klä sig i de ingen annan vågar 😀 vilken puma du är grrr

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s