Är du en spara eller slösa?

Unna sig själv när man anser man har råd!

När du pratar ekonomi får du dåligt samvete då? känner du alltid dåligt samvete då du shoppat något inför andra partnern? Nej det ska man inte göra. Detta är ju en fråga som man endast kan fråga individ för individ. Är personen ett fall för lyxfällan så ska man nog inte shoppa alls skulle jag vilja säga.

Smartare Ekonomi Tillsammans har ett test på sin sida där man kan testa om man helt enkelt är

en SPARA eller om man är en SLÖSA, vad fick du för resultat

TEST ÄR DU EN SPARA ELLER SLÖSA

Hur var det med mig då?!

Jag är i så fall mer SLÖSA, men jag handla aldrig över mina tillgångar. Man får rätta sig efter matsäcken, så enkelt var det med det. Idag har jag unnat mig lite i alla fall. Jag var 2½h hos frisören där vi la i en mjukare blond färg och klippte i ordning frisyren som växt ut sig. Jag har varit sugen på lite cerise/röda byxor och köpte det från Ellos Byxa Minna Strong Pink. Tänker, vore det inte snyggt med en skinnpaj i kortare modell, svarta högklackade boots och någon svart top till? Rosa blusen är från Vero Moda Loose Fit långärmad blus Blusen gör sig snygg ex till svarta jeans eller svarta glanstights. Gula toppen – Sonja Spetstopp gul Ellos blir ju bara hur läcker som helst tillsammans med jeans med hög midja, eller vanliga tighta blåjeans.

Enligt den brittiske finansexperten Pete Dunn kan du bränna 5 procent av din månadslön

på klädshopping utan att budgeten blir lidande

Experten: Så mycket shoppar du på ett år

3 reaktioner till “Är du en spara eller slösa?

  1. Jag är nog lite av båda i perioder, men mest åt spara-hållet och får väl kanske lite dåligt samvete ibland när jag unnar mig själv något men jag jobbar på det 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s