Utvärdering av nya foundation

Som ni vet köpte jag en ny foundation för ett tag sedan, Inredningstips & även ny foundation. Jag har testat den nu och utsatt den för lite och jag måste säga att den är bra. Dock är den på mig i alla fall som med alla andra flytande foundation att man får pudra på med transparant puder någon gång då och då för att det ska se snyggast ut. Jag tycker min hud får ett mjukt och len känsla även då jag tvättat bort den, så den verkar var vårdande även för huden. Jag har använt billigare foundation som varit kassa, har även använt betydligt dyrare foundation som också varit lika kassa som de billigare. Denna vill jag säga är ett mellanting som håller måttet.

Dessa två använder jag tillsammans och tycker det blir snygg makeup.

Perfecting Base Foundation – Kicks.

Krämig foundation som ger känslan av en andra hud. Lätt att jobba med för ett semi matt sammetslent resultat. Byggbar medel till hög täckningsgrad.

Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder SPF 20

Ett matt, silkeslent puder med SPF 20.

 • UVA/UVB skydd med SPF 20
 • Motverkar glans, med en krämig matt finish
 • Jämnar ut hudtonen utan att lämna ett kakigt resultat
 • Medium till hög täckning

Länkar till produkter

Isa Dora Varm Vanilla 62

Perfecting Base Foundation – Kicks

Kicks

12 reaktioner till “Utvärdering av nya foundation

 1. Gud så många år sedan jag använde fondation. Ingen som fungerat men behöver ingen, använder endast mascara 🙂 bra du hittat en som du är nöjd med och dessutom återfuktar, eller ja vårdande 😁

  Gilla

 2. Jag har inte foundation på år och dar känns de som. Har dessutom använt mig av bareMinerals och de är ju en punderfoundation. Vad bra att den va bra 🙂

  Gilla

 3. va roligt med tips, ja brukar faktiskt många gånger också köpa billig foundation, märker ofta inte någon stor skillnad på billigare och dyrare foundation. så håller med dig om det man hittar ju både bra och dåliga såna i alla prisklasser har jag också erfarenhet av. Så inte så lätt när man väl vill testa någon ny 😂❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s