Sniket och oförskämt kanske?

Sniket kanske, men det är ju ändå mina naglar.

Jag gick alltså tillbaka och gjorde om min naglar idag, trivdes inte alls med dem andra, de vart för klena i färgen eller vad man ska säga, samt de gav ett tråkigt intryck, ni kan se dem här – När kulturer möts. Nu vart de jättefina och mer jag och mer färgglada, dock måste jag nog erkänna att jag gillade ändå mina med fransk manikyr bäst ändå, så blir nog det nästa gång och nå glitter längst upp i kanten. Känner sig ju taskig då man går tillbaka, men det är ju ändå jag som ska vara nöjd.

Luktar som man eldat i spisen.

Här höll vi på med mat, och satt på ugnen, men det luktar apa här inne nu. Det hade åkt ut ngt sist vi gjorde i ugnen som vi missat och det luktar typ brandrök från ugnen nu, så vi ligger efter. Behövde stänga av ugnen för att kunna torka ur den och börja om med maten, SUCK!!!! Bellis har dock ätit sin mat innan, behövde ej ugnen till det.

Enzo är unik alltså, inte träffat någon hund som honom. Han vill verkligen sitta sädär och gosa med henne, och ligger kvar i knät trots att hon slutat klappa osv. Han älskar verkligen barn, ja henne då.

Hon ville ju såklart prova och ha på sig sin nya baddräkt, satt som en smäck.

11 reaktioner till “Sniket och oförskämt kanske?

  1. Varken sniket eller oförskämt, du betalar ju för det och ska såklart vara nöjd. Men nu blev de verkligen snygga tycker jag. Alltså så mysigt de ser ut att ha det…Bellis och Enzo, verkar vara en alldeles särskild kontakt dem emellan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s