Nyklippt och virrpanna

Musten gick ur en och rosa i håret.

Ja alltså nu är jag sluttankad i skallen kan jag lova. BQ som t.o.m är väldigt insatt i samhäll, politik, och allt det som hör till, sa att det gjort uppdragen och frågorna grymt svåra. Läraren sa t.o.m det själv att det var svårt. Så jag är jättenöjd. Träffade skolkamrat på stan idag då jag gick igenom och hon hade sitt prov kvar tills nästa vecka och hon var lika nervös som jag varit. Hon sa också det att det gjort det grymt svårt. Men men nu är det över och jag fick bra betyg och jag klarade mig.

Jättenöjd är även tösen, hon har varit till frissan idag och vart så tjusig i håret minsann. Jag ska till frissan på onsdag nästa vecka och det känner jag att jag är väl värd, nu är jag värd att få unna mig lite lyx och egentid.

Bra länkar kring detta

Vad är egentligen att unna sig?

Tankar om stress och att unna sig

Stockholms 10 bästa spaställen du inte får missa

19 reaktioner till “Nyklippt och virrpanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s