Nyklippt och virrpanna

Musten gick ur en och rosa i håret.

Ja alltså nu är jag sluttankad i skallen kan jag lova. BQ som t.o.m är väldigt insatt i samhäll, politik, och allt det som hör till, sa att det gjort uppdragen och frågorna grymt svåra. Läraren sa t.o.m det själv att det var svårt. Så jag är jättenöjd. Träffade skolkamrat på stan idag då jag gick igenom och hon hade sitt prov kvar tills nästa vecka och hon var lika nervös som jag varit. Hon sa också det att det gjort det grymt svårt. Men men nu är det över och jag fick bra betyg och jag klarade mig.

Jättenöjd är även tösen, hon har varit till frissan idag och vart så tjusig i håret minsann. Jag ska till frissan på onsdag nästa vecka och det känner jag att jag är väl värd, nu är jag värd att få unna mig lite lyx och egentid.

Bra länkar kring detta

Vad är egentligen att unna sig?

Tankar om stress och att unna sig

Stockholms 10 bästa spaställen du inte får missa

19 reaktioner till “Nyklippt och virrpanna

 1. Gud så mysigt, inte med det svåra provet men med frisörbesök. Jag är också sugen nu, allt är så himla långt (i mina mått mätt) och besvärligt 😉

  Gilla

 2. Grattis att det gick så bra trots att frågorna var så svåra! 😀 Så fin lilltjejen blev i håret! 😀 Det låter skönt att ha en frisörtid inbokad i nästa vecka.

  Gilla

 3. va duktig du är kul så skönt när det är klart gjort . Alltså vet inte om ni ser iblan är man lite hemma blind . men alltså åhh särskilt å hon klipper sej hon har ändrat sej så blivit så stor tjej på en gång och det där lillaa försvinner super söt tjej

  Gilla

 4. Skönt att det svåra är över och du fick bra betyg, grattis 🥳 hon blev jättefin i håret 😍 klart du också ska unna dig 😉

  Gilla

 5. Vad skönt att du har fått det överstökat och fick bra betyg. Shit jag skulle faktiskt med behöva gå till frisören och fixa ordning mitt hår

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s