Bli fin om fot och hand

BQ fick dessa produkter med i en goodiebag när han var på affärsmiddag i fredags, det företaget sponsrade dem med det. Dessa kommer vara perfekt för mina torra fötter speciellt, ska bli trevligt att testa och se reultatet.

Företaget heter O´keeffes

O’KEEFFE’S WORKING HANDS HANDKRÄM

Garanterad lindring för extremt torra och spruckna händer

Det är många, från byggnadsarbetare till entreprenörer, trädgårdsmästare och sjuksköterskor, som lider och har ont av torr hud. Vi lovar att tillverka de bästa hudvårdsprodukterna för arbetare som dagligen jobbar med händerna. Working Hands kladdar inte och är fri från dofter och parfym och återfuktar inte bara torr hud utan skyddar även och ger huden en chans att läka. Friska, starka händer gör att de mår bra och kan hålla sig aktiva, men bidrar även till att förebygga att andra, allvarligare problem utvecklas. –

O´Keeffes Working Hands handkräm

O’KEEFFE’S HEALTHY FEET FOTKRÄM

Fuktgivande fotkräm

O’Keeffe’s for Healthy Feet har en unik formula med fuktgivande ingredienser som garanterat förbättrar torr och sprucken hud. Uttorkad, karg jord behöver vatten och samma sak gäller för grov, torr hud.

O´keeffes Healthy Feet Fotkräm

O’KEEFFE’S SKIN REPAIR

Garanterad lindring för extremt torr hud som kliar

O’Keeffe’s Skin Repair, kliniskt bevisad att ge omedelbar lindring, återfuktar och skyddar mot torrhet i hela 48 timmar – den verkar alltså i två hela dagar! O’Keeffe’s Skin Repair kroppslotion är en långverkande formel som tas upp snabbt av huden vilket ger långverkande lindring. Den sitter till och med kvar efter duschning, vilket hjälper till att förhindra framtida besvär med torr hud.

O´keffees Skin Repair

5 reaktioner till “Bli fin om fot och hand

  1. Working hands är en gudagåva. Bättre finns inte, har aldrig varit med om liknande. Man kan typ fysiskt SE sprickorna dra ihop sig! Lip repair finns också, alltså drömmen!!,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s